HTC Desire 816
Telefoane Mobile

HTC DESIRE 816 primul smartphone mid-range al companiei

HTC Desire 816

HTC a lansat HTC Desire 816 la MWC 2014. HTC Desire 816 este un smartphone din clasa mid-range ce vine cu un set de functii avansate la un pret accesibil.

Peter Chou, CEO al HTC: “HTC Desire 816 marcheaza inceputul unei ere noi si captivante pentru segmentul de mijloc. De o frumusete incomparabila si cu o tehnologie si software pe masura, HTC Desire 816 supune provocarii toate asteptarile pe care le au utilizatorii de la smartphone-urile accesibile. Aduce o alternativa veritabila la produsele din categoria sa prin designul uimitor si performanta de top, la un pret incredibil de accesibil.”

HTC Desire 816 dispune de un ecran de 5,5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 la 1,6 GHz, conectivitate 4G LTE, 8GB spatiu de stocare interna si poate fi extins pana la 128 GB prin slotul microSD si o baterie de 2,600 mAh.

Camera principala de 13 MP foloseste modul HTC Zoe si functia Video Highlights in timp ce camera frontala de 5 MP este perfecta pentru capturarea de autoportrete.

Noua familie HTC Desire vine echipata cu difuzoarele stereo frontale BoomSound si cu HTC BlinkFeed care ii tine pe utilizatori la curent cu cele mai noi informatii si actualizari din platformele sociale.

Noul HTC Desire 816 va fi disponibil in China, cu HTC Sense 5.5, din luna martie si va primi actualizarea la urmatoarea versiune a HTC Sense inainte de a fi disponibil la nivel global din luna aprilie.