Telefoane Mobile

Descopera noul Oppo N1 – smartphone-ul cu camera foto rotabila

Oppo stand MWC 2014

La MWC 2014 am vizitat standul Oppo si am testat cateva din modelele lor de smartphone-uri. Ne-a atras design-ul lui Oppo N1, dar mai important am vrut sa aflam mai multe despre aceasta companie despre care auzisem zvonuri la CES 2014.

Am discutat cu Sean King, Coordonatorul de PR, care ne-a povestit ca Oppo doreste sa se diferentieze in primul rand prin crearea unor telefoane mobile premium, cu caracteristici deosebite. Si tocmai o astfel de caracteristica deosebita ne-a atras atentia si la standul Oppo, unde am descoperit Oppo N1, un smartphone care are camera foto rotabila. Iata principalele caracteristici ale lui Oppo N1:

– Ecran 5.9 inch full HD IPS
– 1.7GHz quad¬-core Qualcomm Snapdragon 600
– Spatiu de stocare intern 16 sau 32 GB
– Baterie 3,610mAh
– Camera rotabila de 13MP
– Conectivitate 3G, Bluetooth, NFC, Wi-Fi

Spre deosebire de alte telefoane de pe piata, va exista o versiune in editie limitata a lui Oppo N1 care va fi livrata cu CyanogenMod instalat. De asemenea poti instala CyanogenMod chiar si pe telefoane Oppo N1 care vin cu interfata Color OS.

Interesant a fost si accesoriul numit O-click. Cand O-click este conectat la Oppo N1 prin bluetooth poate fi folosit sa declanseze camera foto. O-click poate fi folosit pe post de breloc si funcționeaza pe o distanta de 15 de metri. In plus daca acesta este conectat la telefon si te indepartezi cu smartphone-ul din raza de actiune a lui O-click, accesoriul incepe sa emita un semnal sonor puternic. Astfel vei sti daca ti-ai uitat in urma cheiile sau telefonul.

Poti afla mai multe despre smartphone-ul Oppo N1 si performantele lui din scurta prezentare pe care am filmat-o la MWC 2014: