samsung galaxy s6
Telefoane Mobile

Iata cum va arata in realitate Samsung Galaxy S6

samsung galaxy s6

Pana acum am avut parte de zvonuri peste zvonuri, insa din cand in cand se mai intampla si miracole si iata ca avem o poza reala cu forma si constructia lui Samsung Galaxy S6.

Gratie celor de la T-mobile, care acum probabil ca au primit niste telefoane urate de la Samsung, avem parte de prima priveliste a lui Galaxy S6 si din ce putem vedea aici vom avea parte 100% de un ecran curbat foarte asemanator precum este ecranul la Galaxy Edge. Partea interesanta este ca fata e acesta acum vom avea parte de ambele margini ale telefonului ca fiind curbate de la ecran pana la spatele ce pare a fi construit din metal. Incepem sa ne facem o idee si asta e un lucru bun. Daca va intrebati asupra veridicitatii pozei atunci trebuie sa stiti ca CEO T-mobile John Legere a postat pe twitter de pe contul personal cum ca T-mobile va scoate la vanzare in curand noul smartphone de la Samsung, dupa care posteaza si un link catre site-ul T-mobile unde troneaza poza din acest articol cu nimeni altul decat Samsung Galaxy S6. Deci e mai mult decat pe bune.

Spatele telefonului, cum spuneam mai sus, e construit din metal. Acest lucru inseamna ca Samsung incet si sigur se lasa de plastic si va crea primul telefon fara plastic sau piele pe spate. Mai multe vom vedea cat de curand la MWC 2015.