Sony Cyber-shot W810
Foto si Video

Sony Cyber-shot W830 si Sony Cyber-shot W810 sunt noile camere foto lansate la CES 2014

Sony Cyber-shot W810

Din varietatea de produse noi prezentate la CES 2014, Sony a lansat doua aparate foto compacte: Sony Cyber-shot W830 si Sony Cyber-shot W810.

Noile camere Sony Cyber-shot W830 si Cyber-shot W810 sunt destinate utilizatorilor care vor o calitate a imaginilor mai buna decat cea oferita de smartphone, dar nu doresc sa plateasca un pret ridicat pentru un nou aparat de fotografiat. Utilizarea camerelor foto compacte e incredibil de simpla, iar designul si optiunile creative fac fotografiatul mai amuzant, fara a compromite calitatea imaginilor surprinse.

Noile Cyber-shot W830 si Cyber-shot W810 au un design elegant si sunt echipate cu un senzor CCD de 20,1 MP, lentile de zoom: Sony Cyber-shot W830 are 8x zoom iar Sony Cyber-shot W810 are zoom optic de 6x. Desi rezolutia de filmare este limitata la o calitate HD de 1280×720, noile camere foto de la Sony compenseaza asta printr-o serie de efecte destepte pe care le poti realiza direct de pe camera.

Spre exemplu, functia Beauty Effect te ajuta sa retusezi micile imperfectiuni direct pe camera, pentru a te asigura ca arati perfect in fotografii, iar gama extinsa de efecte creative iti asigura cele mai bune imagini. Cu noile camere Sony Cyber-shot poti sa realizezi panorame de 360 de grade cu functia Sweep Panorama, iar blitul avansat controleaza automat sensibilitatea ISO pentru a-ti oferi lumina optima pentru a fotografia cat mai clar subiectii aflati la distanta. Iata mai multe detalii despre fiecare camera foto noua in parte:

Sony Cyber-shot W830

Sony Cyber-shot W830

Noua camera Sony DSC-W830 imbina intr-un corp compact si elegant performanta obiectivului ZEISS cu procesorul de imagine BIONZ si senzorul CCD de 20,1 MP pentru fotografii clare si detaliate. Tehnologia Optical SteadyShot estompeaza tremurul mainilor, iar modul Optical SteadyShot Active utilizat impreuna cu sistemul electronic de stabilizare ofera clipuri video clare si fluide. Sony DSC-W830 are un corp similar camerelor foto avansate, iar invelisul metalic scoate in evidenta designul premium al camerei disponibila in patru culori.

Sony Cyber-shot W810

Sony Cyber-shot W810

Camera foto Sony DSC-W810 dispune de un senzor CCD de 20,1 MP si un obiectiv superangular de 26mm cu zoom optic 6x, pentru imagini clare si rafinate. Noul mod Party ajusteaza automat setarile pentru imagini clare chiar si in conditii dificile de luminozitate.

Datorita gripului frontal si a finisajelor metalice fine, noua camera Sony DSC-W180 are un aspect premium, disponibil pe culorile negru, argintiu si roz. Un buton plasat pe spatele camerei ofera acces imediat la functia de inregistrare, pentru clipuri la calitate HD.

Noile camere Sony Cyber-shot W830 si Cyber-shot W810 vor fi disponibile in Europa incepand cu luna februarie 2014.