Lumix TZ55
Foto si Video

CES 2014: Panasonic lanseaza noile camere digitale LUMIX TZ55, SZ8 si LZ40

Lumix TZ55

Panasonic a lansat la CES in Las Vegas noile camerele foto LUMIX TZ55, SZ8 si LZ40.

LUMIX TZ55

Este o camera foto din seria LUMIX TZ de dimensiuni mici ce ofera flexibilitate si o calitate foarte buna a imaginii, ce permite captarea de imagini si videoclipuri de inalta calitate in format HD.

LUMIX TZ55 este dotata cu un ecran LCD de 3 inchi rabatabil la 180 de grade ce permite utilizatorului sa capteze cadrele potrivite din orice unghi . In plus, captarea imaginilor si videoclipurilor se face la o calitate superioara datorita zoom-ului mare, a senzorului MOS ultra sensibil de 16.1 megapixeli si Sonic Speed Autofocus (AF).

Pe larg, iata de ce merita sa aveti in vedere pentru achizitionare camera LUMIX TZ55:

• Mediile cu lumina slaba nu mai sunt o problema pentru captarea imaginilor de calitate si asta datorita senzorul MOS de 16.1 megapixeli alaturi de Venus Engine
• Pot fi captate videoclipuri calitative Full HD în format MP4 si asta intr-un mod foarte simplu, prin plasarea unui buton pe partea superioara a aparatului ce permite declansarea imediata
• Scenele rapide nu vor mai fi ratate, LUMIX TZ55 avand timpi rapizi de pornire si Sonic Speed Autofocus (AF).
• Unghi ultra-larg: obiectivul de 24mm are un unghi cu aproximativ 213% mai mare decat cel al camerei de 35 mm.
• Zoom-ul optic de 20x
• Cu stabilizatorul optic de imagine POWER O.I.S., LUMIX TZ55 minimizeaza cadrele neclare cauzate de miscarile mainii sau de vibratii.
• Functii de Control Creativ – 15 filtre si Creative Retouch pentru a adauga o nota personala imaginilor sau videoclipurilor.

Partajarea imaginilor si videoclipurilor se face acum catre smartphone-ul sau tableta prin intermediul functie Transfer dar si direct pe retelele sociale, iar prin conectivitatea Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n) utilizatorul poate controla camera foto de la distanta folosind alte deviceuri (smartphonre, tableta).

LUMIX LZ40

Cea mai noua camera din seria celor cu zoom mare ofera, de aceasta data, un zoom exceptional de mare si un unghi foarte larg, asigurand fotografilor aspiranti un nou nivel de performata si flexibilitate dar si controlul functiilor artistice. In plus, camera este dotata si cu o baterie cu durata de folosire îndelungata, într-un sasiu ergonomic ce permite o utilizare confortabila.

In detaliu, iata capacitatile acestui nou model:

• Camera foto digitala LUMIX LZ40 ofera un zoom optic exceptional de puternic de 42x,unghi ultra-larg de 22mm si un display de 3.0 inchi 460K-puncte, oferind vizibilitate crescuta chiar si in situatile cu lumina puternica.

• Este dotata cu un buton in partea superioara a camerei ce posiblitatea de a declansa instantaneu filmarea videoclipurilor HD (1280 x 720p). Stabilizatorul optic integrat permite utilizatorilor sa alterneze rapid fotografierea cu filmarea în cazul cadrelor îndepartate, obţinând imagini clare de fiecare data.

• Camera foto este proiectata ergonomic pentru a se potrivi perfect în mana oferind stabilitate si confort pentru o perioada lunga de timp. Bateria Li-ion de capacitate foarte mare permite fotografierea a 320 de cadre (conform standardelor CIPA).

• LZ40 ofera control complet asupra camerei oferind control manual al funcţiilor si asistenţa inteligenta (iA).

LUMIX SZ8

Panasonic LUMIX SZ8 este o camera digitala compacta si eleganta, cu conectivitate sporita, ce ofera o calitate ridicata pentru pozele de zi cu zi. Aleasa de fotografii incepatori va oferi acestora posibilitatea de a da cu usurinta o nota personala fotografiilor si videoclipurilor realizate prin intermediul gamei variate de functii creative si modalitati de fotografiere incluzând 15 filtre de efecte, funcţiile Creative Retouch si Creative Panorama.

Detalii camera Lumix SZ8:

• LUMIX SZ8 foloseste functia iA (inteligent Auto)astfel ca setarile optime se fac in mod automat in orice situatie, obtinand de fiecare data imagini impresionantate, la o calitate foarte buna.

• Obiectivul ultra-larg de 24 mm si un zoom optic de 12x, ofera posibilitatea de a surprinde cele mai uimitoare detalii în orice situatie.

• LUMIX SZ8 este echipata si cu un stabilizator optic de imagine (O.I.S.) si un buton „motion picture” pentru a declansa instantaneu filmarea videoclipuri în format HD.

• Camera integreaza de asemenea si WiFi fiind astfel posibila distribuirea imediata a videoclipurilor si a pozelor în mediile de socializare cât si fotografierea de la distanţa, ambele cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete. Funcţia de transfer instantaneu permite transferul automat al fotografiilor catre smartphone sau tableta, imediat ce declansatorul a fost apasat, permiţând vizualizarea si distribuirea cu usurinţa a acestora.