Foto si Video

Sony HX90V, cel mai mic aparat foto din clasa lui, este perfect de calatorie

Sony HX90V (2)

Noul Sony DSC-HX90V este partenerul de calatorie ideal, pregatit sa te insoteasca in orice destinatie, fie ca vizitezi un oras nou sau ca pleci intr-o aventura pe vapor, in largul marii. Toate caracteristicile camerei foto au fost proiectate pentru a raspunde nevoilor calatorilor, de la imortalizarea micilor detalii pana la surprinderea unor intamplari spontane; cel mai mic aparat foto din lume din clasa lui te va ajuta in orice situatie.

Iti place ornamentul de pe acel pervaz? Ai vazut delfinul din largul marii? Cu HX90, distanta nu mai e o problema. Zoom-ul optic de 30x te va ajuta sa te apropii de un subiect indepartat si sa surprinzi chiar si cele mai subtile detalii.

La plaja, la un restaurant sau in timp ce vizitezi un obiectiv turistic, poti purta camera HX90 in buzunar. Desi Sony HX90 are dimensiuni foarte mici, te va ajuta sa obtii rezultate spectaculoase atat in modul automat, cat si in cel manual. Vei fi surprins de autofocusul foarte rapid, de stabilizarea optica SteadyShot si de stabilizatorul pe 5 axe, care reduce tremurul specific fotografiilor si videoclipurilor realizate cu zoom mare.

Sony HX90V (3)

Prima intalnire a copiilor tai cu marea merita filmata! Sony HX90V iti permite sa inregistrezi astfel de momente importante in format Full HD, la o rezolutie foarte buna si cu o calitate a sunetului pe masura.

Soarele prea puternic poate fi problematic, dar nu si daca folosesti noul vizor electronic. Indiferent de conditiile in care fotografiezi, fie ca e vorba de desertul Sahara sau de Marea Egee, vizorul se ajusteaza in functie de preferintele tale atunci cand lumina puternica te impiedica sa vezi imaginile pe ecran.

Oricat de frumoase ar fi fotografiile din vacanta, setul nu ar fi complet fara selfie-uri. La mare, la munte sau in oras, poti obtine selfie-uri perfecte cu HX90, datorita ecranului LCD care se poate roti la 180 grade pentru a-ti arata cum vei aparea in poze.

Experientele din urmatoarea vacanta merita impartasite cu prietenii. Pentru a publica rapid pozele pe retelele de socializare (si a starni invidia amicilor tai), HX90V iti permite sa iti conectezi camera foto la smartphone sau tableta, iar GPS-ul integrat le va permite prietenilor si familiei sa vada exact unde te afli.

Sony HX90V (1)