EDGE 1083
Tablete

Krüger&Matz a lansat EDGE 1083, un dispozitiv 2 in 1 cu Windows

EDGE 1083

Krüger&Matz a lansat EDGE 1083, un dispozitiv 2 in 1, care foloseste sistemul de operare Windows. Datorita tastaturii speciale incluse in set, utlizatorul isi poate transforma rapid tableta intr-un notebook stabil si eficient. Ecranul IPS de 10,1 inch, cu rezolutie de 1280×800 pixeli, asigura imagini mereu clare si in culori vii.

Fluenta in functionare si operare a noii tablete EDGE 1083 este asigurata de un procesor quad-core Intel Atom Z3735F cu frecventa de ceas de 1,33 GHz si  a procesorului grafic Intel HD Graphics. EDGE 1083 foloseste Windows 8.1, insa poti sa iti upgradezi gratuit tableta cu cea mai noua versiune a sistemului de operare, Windows 10.

Odata cu noua tableta Krüger&Matz, vei primi si un abonament de un an la Office 365 Personal, care iti permite sa creezi prezentari, foi de calcul si documente text, pe care le poti salva in memoria interna de 32 GB, ce poate fi, de altfel, marita cu un card micro SD. Daca memoria interna de  32 GB nu iti este suficienta, EDGE 1083 mai ofera, pe langa suita Office, spatiu de 1 TB disponibil pe OneDrive.

Noul dispozitiv 2 in 1 de la Krüger&Matz pune la dispozitie o gama larga de posibilitati, fiind perfect atat pentru intalnirile de business, cat si zi de zi, la birou. Odata cu tableta, vei primi si o tastatura speciala, usor de instalat.

Nu in ultimul rand, confortul de lucru este semnificativ sporit de cele doua porturi USB, mini USB, mini HDMI si Bluetooth 4.0, care asigura conectarea la dispozitive de control externe si medii de stocare suplimentare. Accesul la Internet este asigurat atat prin intermediul unui modem 3G extern, cat si prin Wi-Fi. In plus, ca si celelalte device-uri din seria sa, EDGE 1083 permite montarea rapida a unui modem intern 3G.

Din punct de vedere al design-ului, EDGE 1083 se diferentiaza printr-o carcasa eleganta, acoperita de un material special, fin la atingere. Indiferent daca tableta va fi utilizata pentru intalniri de lucru sau pentru distractie, bateria inclusa cu o capacitate de 7800mAh asigura o perioada indelungata de functionare fara a fi nevoie de incarcare.

Dotarile tabletei pot fi extinse prin intermediul unei statii de andocare (KM1080D) echipate, printre altele, cu un conector de alimentare si un port RJ-45, care permit conectarea dispozitivului la o retea locala. Mai mult, statia are patru porturi USB 2.0, care asigura atat conectarea unui numar mai mare de periferice, cat si un slot aditional pentru un HDD 2.5’’.

Sugestie pret-vanzare: 1049 lei. In Romania, produsele Krüger&Matz sunt disponibile in magazinele partenere: CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.