Monitoare

Philips 231C5 SmoothTouch imbina flexibilitatea gesturilor tactile cu performanta unui PC

Philips 231C5

MMD a anuntat noul monitor de 23 inch Philips 231C5 SmoothTouch, ce imbina flexibilitatea gesturilor tactile cu performanta unui PC, caracteristici esentiale pentru utilizatorii care lucreaza si se joaca. Noul display Philips 231C5 SmoothTouch de 23 inch cu ecran tactil capacitiv in 10 puncte, webcam, boxe si microfon sintetizeaza modul in care oamenii pot interactiona.

Philips a proiectat pentru monitorul Philips 231C5 SmoothTouch un ecran tactil capacitiv in 10 puncte cu sticla pe toata suprafata pentru a oferi un raspuns fluid. Datorita tehnologiei IPS display-ul Philips 231C5 SmoothTouch ofera unghiuri de vizualizare largi de 178 de grade astfel imaginile sunt clare din orice unghi privesti.

“Interactionam cu computerele in moduri total diferite deoarece din ce in ce mai multi oameni folosesc tablete si smartphone-uri,” declara Thomas Schade, vice presedinte al MD. “Noul display SmoothTouch contribuie la o experienta mai bogata, permitandu-le oamenilor sa se conecteze intuitiv la PC-urile lor folosind o gama de gesturi tactile. Dispunand de o diagonala de 23 inch, display-ul este indeajuns de spatios pentru a rezolva task-uri si experimenta aplicatii.”

Display-ul Philips 231C5 SmoothTouch poate reda material audio si video la calitate HD direct de pe un telefon mobil compatibil cu MHL. Eliberandu-i pe utilizatori de mouse si trackpad, ecranul SmoothTouch ofera o experienta mult mai ergonomica. Le ofera, de asemenea, utilizatorilor mai multe optiuni in ceea ce priveste pozitia lor. Display-ul Philips include SmartStand: un stand ajustabil care poate fi aplecat la aproape 60 de grade pe birou, plasandu-l la unghiul potrivit pentru a realiza gesturile tactile.

Pentru interactiunea traditionala prin intermediul unei tastaturi, acesta poate fi indreptat. Display-ul este flexibil in ceea ce priveste conectivitatea: cu ajutorul Smart Connect, acesta include conectori HDMI si VGA, Display Port si USB 3.0 pentru streaming de date rapid si incarcare simultana a smartphone-ului.

Display-ul Philips 231C5 SmartTouch este disponibil in magazine la un pret recomandat de 2199 Lei.