AOC g2460Pqu
Monitoare

AOC g2460Pqu monitorul de gaming cu o rata de refresh de 144HZ

AOC g2460Pqu

AOC a lansat monitorul AOC g2460Pqu de 24 inch cu ecran Full HD si o rata de refresh 144Hz fiind special creat pentru gameri. Rata de refresh de 144 Hz si timpul de raspuns ultra rapid al pixelilor, de numai 1 milisecunda, elimina lag-ul din timpul sesiunilor de joc. Conceput pornind de la exigentele comunitatii de gaming, modelul este dotat cu componente de inalta calitate si beneficiaza de o ergonomie sporita.

Litera „g” din numele modelului se refera la categoria de utilizatori careia ii este special destinat: gamerii. AOC a creat noul model de top pornind de la feedback-ul partenerilor si expertilor in e-sports de la Team Infused. Astfel, cel mai nou produs din seria 60ID incorporeaza un panou TN de ultima generatie, ce ofera un timp de raspuns foarte scurt, de doar 1 milisecunda, afisand imaginile in cele mai mici detalii si eliminand efectul de ghosting.

Modelul AOC g2460Pqu are o rata de refresh de 144Hz, mai mult decat dubla fata de standardul de 60Hz, oferind claritate maxima prin afisarea mai multor frame-uri pe secunda; astfel, utilizatorii beneficiaza de un confort sporit, prin reducerea efortului ochilor pentru vizionarea miscarii cursive. Input lag-ul este, de asemenea, redus, oferind un avantaj in special in timpul partidelor de jocuri tip first-person shooter, unde miscarile inamicilor trebuie detectate instantaneu. Pentru a oferi un plus de performanta, monitorul AOC g2460Pqu a echipat cu un afisaj on-screen specializat, care poate fi personalizat conform nevoilor de utilizare ale diferitelor categorii de jocuri.

Modelul Full HD reda semnalul prin intermediul unui set complet de conectori (VGA, dual link DVI, HDMI compatibil HDCP si un DisplayPort). In acelasi timp, AOC g2460Pqu integreaza un hub USB cu 4 conectori (dintre care 2 la standardul USB 3.0) ce beneficiaza si de un port fast-charge pentru dispozitivele mobile. Pe langa iesirea pentru casti, AOC a echipat monitorul cu difuzoare, pentru a oferi o experienta de gaming completa.

In timpul sesiunilor de joc lungi, confortul este esential. De aceea, g2460Pqu ofera posibilitatea ajustarii ecranului pe inaltime cu pana la 130mm, precum si a inclinarii si pivotarii acestuia cu pana la 90°. Utilizatorii pot uita de grija deteriorarii monitorului pe durata transportarii sale; carcasa acestuia este realizata dintr-un material durabil, de inalta calitate, cu o rezistenta sporita la socuri si zgarieturi. Pentru a economisi spatiu in incaperile de mici dimensiuni, modelul poate fi montat pe perete cu ajutorul unui suport.

AOC g2460Pqu foloseste panouri LED de ultima generatie, oferind un consum de energie redus, de 25 Watt in modul standard si ½ Watt in modul stand-by. Modelul este certificat Energy Star 5.0 si TCO 5.0. Totodata, mercurul nu este folosit in procesul sau de fabricare, indeplinind astfel exigentele certificatului EPEAT Gold.

AOC g2460Pqu a fost echipat cu o multitudine de solutii software care promit o mai mare usurinta in setarea parametrilor acestuia. Cu ajutorul functiei i-Care, luminozitatea este automat adaptata la lumina ambientala, reducand astfel consumul de energie si contribuind la afisarea optima a imaginii. Eco Mode pune la dispozitie cinci moduri de vizualizare (Text, Internet, Game, Movie & Sport) ce raspund la diferitele conditii de utilizare, in timp ce e-Saver permite un consum minim de energie pentru diversele stari ale PC-ului (oprit, pornit, Sleep, sau modul Screen Saver). Tot prin intermediul acestei functii poate fi programata si perioada de inactivitate necesara pentru inchiderea automata a monitorului. i-Menu permite schimbarea setarilor doar cu ajutorul mouse-ului, in timp ce Screen+ divide ecranul in 4 cadrane ce pot afisa continut individual.

AOC g2460Pqu va fi disponibil in Romania de la finalul lunii iunie, la un pret de 1599 lei.