Telefoane Mobile

X1 Soul mini o versiune mai compacta a varfului de gama X1 Soul

X1 Soul mini

Allview a lansat astazi smartphone-ul single SIM X1 Soul mini, varianta mai compacta a smartphone-ului X1 Soul. Noul smartphone X1 Soul mini are design unibody, ecran de 4,5 inch protejat de Gorilla Glass 3, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB memorie Flash, display japonez JDI HD si doua camere foto de 8 MP, respectiv 2 MP. X1 Soul mini ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, ofera conexiune HDSPA+ cu viteza de download de pana la 42 Mbps si este dotat cu functia Air Gesture, care permite interactiunea ultilizatorilor cu telefonul fara sa-l atinga.

„Venim in intampinarea clientilor nostri si lansam astazi varianta mini a varfului de gama X1 Soul, oferind aceleasi dotari de top , tehnologii de ultima generatie si design inovator. In plus, X1 mini vine cu o baterie SDI mai performanta, de 3000 de mAh, cu o autonomie de peste 8 ore in convorbire si peste 14 zile in stand by ”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

X1 Soul mini este realizat cu tehnologii de top precum LTPS, full Lamination si CABC in cazul display-ului JDI HD sau BSI pentru camera principala Omnivision, care ofera performanta maxima cu un consum redus de energie.

Noul device X1 Soul mini este dotat cu o camera performanta OV8835 de 8MP cu functie de fotografiere continua, fotografiere panoramica, fotografiere HDR si inregistrare Full HD. Pe langa functiile standard, camera dispune de o serie de functii inteligente, precum picture clear, continuous shooting (99 de fotografii in 21 de secunde) si best picture. Lentila camerei este realizata din 5 straturi de sticla cu filtru UV si filtru antireflexie. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 2MP care faciliteaza convorbirile video sau realizarea de autoportrete.

Amplificatorul audio Yamaha si sistemul DTS garanteaza o experienta sonora de inalta calitate. Datorita tehnologiei HD Voice si celor doua microfoane cu functie de atenuare zgomot, sunetul este clar iar zgomotul de fundal este redus atunci cand se efectueaza convorbiri telefonice.

X1 Soul mini ofera conectivitate GPS EPO, care permite o estimare de pana la 30 de zile a orbitei satelitilor, imbunatatind astfel timpul de localizare.

Noul smartphone X1 Soul mini este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

X1 Soul Mini poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 1149 lei.

Pentru mai multe detalii legate de noul smartphone, consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul www.allview.ro/soulmini.