samsung galaxy s4 mini
Telefoane Mobile

Samsung a lansat noul GALAXY S4 mini

samsung galaxy s4 mini

Samsung a prezentat astazi noul Samsung GALAXY S4 mini, o versiune compacta, dar puternica, a celui mai bine vandut smartphone din gama Samsung, GALAXY S4. Noul model ofera performanta superioara, utilizarea intuitiva si design-ul suplu al GALAXY S4 intr-un dispozitiv mult mai usor si compact, ceea ce-l face ideal pentru viata de zi cu zi.

„Am avut un nivel al cererii fara precedent pentru GALAXY S4, astfel incat ne-am dorit sa le oferim utilizatorilor mai multe optiuni si sa facem dispozitivul mai usor de purtat si de folosit”, a declarat JK Shin, CEO si Presedintele IT & Mobile Communication Division al Samsung Electronics. „Noul GALAXY S4 mini le ofera utilizatorilor noi modalitati de a se bucura de experienta produsului emblematic oferit de Samsung, GALAXY S4.”

Cu un display qHD Super AMOLED de 4,3 inci, o greutate de 107 grame si un design compact, Samsung GALAXY S4 mini permite utilizarea cu o singura mana. Smartphone-ul ofera performanta superioara, fiind echipat cu un procesor dual core de 1,7 GHz, ceea ce permite indeplinirea cu usurinta a celor mai dificile task-uri.

Noul GALAXY S4 mini are aceleasi caracteristici intuitive si functii ca si GALAXY S4, fiind special creat pentru a imbunatati fiecare aspect al vietii.

Noul GALAXY S4 mini permite captarea momentelor importante si placute ale vietii cu o camera principala de 8 megapixeli, avand si o camera frontala de 1,9 megapixeli HD. Multe dintre functiile telefonului, precum Sound&Shot, care stocheaza sunetele si vocea impreuna cu imaginea in momentul fotografierii, sau Panorama Shot, te vor ajuta sa captezi cele mai frumoase amintiri in imagini cu adevarat reusite. Prin aplicatia preinstalata, S Travel, poti primi asistenta si informatii in timpul calatoriilor, dar si recomandari pentru destinatii viitoare si ghiduri. In plus, cu ajutorul functiei Story Album imaginile pot fi aranjate intr-un format smart. Fotografiile realizate cu GALAXY S4 sunt adunate si sortate automat dupa criterii cronologice, geografice sau in functie de evenimente specifice intr-un album foto.

Noul Samsung GALAXY S4 mini permite construirea unei stranse legaturi cu cei din jur. Poti asculta aceeasi muzica si poti juca si salva aceleasi jocuri ca prietenii tai folosind Group Play. Poti vorbi pe chat cu mai multi prieteni in acelasi timp, adaugand animatii, videoclipuri si inregistrari vocale mesajelor tale folosind ChatON.

Noul GALAXY S4 mini transforma experienta calatoriilor peste hotare intr-o placere prin S Translator, care permite traducerea instanta, prin text sau prin voce, a email-urilor, mesajelor text sau ChatON. Datorita functiei IR WatchON, care transforma dispozitivul intr-o telecomanda potrivita pentru sistemul din casa ta, poti controla televizorul, sistemul audio, DVD Player-ul si chiar aerul conditionat. De asemenea, te poti bucura de continut media precum televiziune live, TV prin cablu, video on demand prin informatiile bogate oferite de EPG (Ghidul Electronic al Programelor), la care se adauga Samsung Link*, care ajuta la partajarea informatiilor intre dispozitivele digitale Samsung. (*disponibile in anumite tari)

GALAXY S4 mini iti imbunatateste viata, oferind informatii actualizate despre sanatate si prosperitate. Aplicatia S Health, ce poate fi descarcata de pe Samsung Apps, permite monitorizarea caloriilor si a nivelului sanatatii. De asemenea, calculeaza pasii pe care ii parcurgi zilnic, monitorizeaza felul in care dormi, greutatea pe care o ai si nivelul batailor inimii. Pentru a-ti proteja mai bine sanatatea, Adopt Display furnizeaza o experienta optima de vizualizare, adaptata fiecarei aplicatii in parte, iar Adopt Sound ofera cel mai potrivit nivel al sunetelor si tipurilor de sunete, personalizate pentru fiecare utilizator.

Noul GALAXY S4 mini va fi disponibil in doua culori, Alb (White Frost) si Negru (Black Mist). Disponibilitatea versiunilor 4G LTE, 3G si 3G Dual Sim depinde de fiecare piata.