Noutati

Ymens printr-un parteneriat cu Microsoft ofera solutii de comunicare si colaborare clientilor din mediul public si privat

 

Ymens lanseaza solutii de eficientizare a comunicarii si colaborarii printr-un parteneriat cu Microsoft.

Ymens devine astfel singura companie din Romania si din Europa Centrala si de Est care ofera solutiile Microsoft gazduite in propria platforma dar si ca reseller de Office 365. Ymens estimeaza ca peste 10% din cifra de afaceri pentru 2014 va fi generata de noile solutii de colaborare si comunicare.

La inceputul acestui an, compania de cercetare Markets and Markets a estimat pentru perioada 2013 – 2018 o crestere medie anuala de 24,8% a pietei de solutii de comunicare si colaborare oferite ca serviciu (UCaaS). Studiile de piata au indicat alinierea cererii din tara noastra la tendintele de crestere de la nivel global, zona de colaborare si comunicare regasindu-se astfel in top trei prioritati pentru investitiile in cloud-ul public.

Suita de comunicare si colaborare Ymens introduce solutiile Microsoft cunoscute si validate pe piata din Romania, precum cele mai recente versiuni ale Microsoft Office, Sharepoint, Exchange si Lync, cu impact substantial in cresterea competitivitatii organizatiilor.

Pentru a raspunde cerintelor variate din piata, Ymens va oferi produsele Microsoft in doua modalitati: in regim hosted, respectiv solutiile vor fi gazduite in platforma Ymens, oferta ce raspunde in mod particular cerintelor de personalizare si integrare cu alte solutii, iar in regim standard, prin vanzarea Microsoft Office 365. In ambele variante, clientii care vor alege noile solutii din oferta Ymens vor castiga un mediu de lucru sigur, care faciliteaza colaborarea si este disponibil de oriunde si oricand, inclusiv prin dispozitive mobile precum smartphone sau tableta.

Bogdan Balaci, CEO Ymens:
“IMM-urile, companiile mari dar si institutiile publice sunt interesate de cresterea eficientei activitatii angajatilor si genereaza o cerere din ce in ce mai mare pentru solutii de comunicare si colaborare performante. Ymens raspunde cerintelor din piata introducand aceste solutii intr-o platforma integrata, singura de acest gen din Romania in acest moment. Modelul de business pe care il promovam si asocierea cu Microsoft consolideaza pozitionarea noastra ca “one-stop-shop” pentru organizatiile romanesti in cautare de solutii de business moderne si accesibile financiar.”

Solutiile de colaborare oferite de Microsoft intra acum in portofoliul Ymens sub numele de eMail, Portal si Comunicator. Aceste solutii de productivitate de ultima generatie raspund cerintelor tuturor tipurilor de organizatii publice si private din Romania.

Clientii care au nevoie de versiunile standard ale produselor pot accesa cu usurinta solutia Office 365 prin intermediul Ymens. Pentru companiile cu nevoi de utilizare mai complexe, Ymens ofera solutiile Microsoft gazduite intr-un centru de date localizat in Romania si completate cu servicii personalizate de consultanta, implementare, suport si training, totul la costuri accesibile. In functie de necesitati, solutiile de colaborare gazduite in platforma Ymens pot fi achizitionate independent sau corelate intre ele precum si cu celelalte solutii de business disponibile.

Mihai Iordache, Director pentru Solutii si Parteneri, Microsoft Romania:
„Parteneriatul lansat astazi de Microsoft si Ymens, doua dintre companiile care au investit timpuriu pentru disponibilitatea solutiilor de cloud in Romania, va avea impact in cresterea competitivitatii clientilor nostri comuni. In timp ce pentru multe organizatii romanesti solutiile de productivitate Microsoft sunt standardul de colaborare si comunicare, oferta Ymens va acoperi un set larg de optiuni de utilizare si integrare, in directa corespondenta cu cerintele specifice ale clientilor nostri.”

In calitate de membru in Microsoft Partner Network, cele doua companii stabilesc o colaborare atat din punct de vedere tehnic, prin gazduirea produselor Microsoft in platforma Ymens, cat si din punct de vedere comercial. Prin acest parteneriat strategic, Ymens isi intareste pozitia de furnizor de solutii complete si integrate de business in cloud, cu beneficii precum flexibilitate, productivitate, eficienta operationala si financiara, colaborare optima si viteza de lucru in echipa.