Accesorii Telefoane Mobile

Logitech Powershell Controller + Battery transforma gaming-ul mobil si dubleaza autonomia bateriei

Logitech Powershell

Logitech a lansat Logitech PowerShell Controller + Battery, un dispozitiv cu butoane de joc asemanatoare unei console. Acesta permite sesiuni de joc mai lungi pe modelele iPhone 5s, iPhone 5 si iPod touch (a cincea generatie) ce ruleaza cu sistemul de operare iOS 7.

Pentru a folosi acest nou tip de consola de gaming, trebuie sa introduci iPhone-ul sau iPod-ul touch in controller la fel ca in cazul unei carcase standard. Butoanele analogice ale Logitech PowerShell Controller + Battery ofera experienta familiara a gaming-ului pe consola, datorita dPad-ului, butoanelor shoulder si butoanelor ce permit controlul modului de joc. Poti folosi intreg ecranul pentru a vedea jocul, iar forma ergonomica isi permite sa te joci pentru perioade mai lungi. Controller-ul portabil intra cu usurinta in buzunar sau intr-o geanta mica, asa ca te poti juca oriunde mergi.

“Am conceput acest controller pentru o experienta de gaming completa pe un dispozitiv mobil cu sistem iOS 7,“ a precizat Ehtisham Rabbani, manager general al diviziei de gaming in cadrul Logitech. “In contextul in care gaming-ul cucereste platforma mobila, research-ul nostru arata ca 87% dintre utilizatorii de iPhone si iPod touch se bucura de jocuri pe dispozitivul lor; astfel, acesta era momentul pentru a revolutiona experienta.”

Cu iPhone sau iPod touch conectat la controller, vei avea acces la butoanele de pornit/oprit, volum, camera, sistem audio, jack de casti si port-ul de incarcare. Iar bateria de 1500 mAh a controller-ului mareste autonomia bateriei lui iPhone 5s, iPhone 5 sau celei de-a cincea generatii iPod touch. In plus, poti reincarca ambele baterii fara a indeparta telefonul din controller.

Controller-ul este compatibil cu un numar mare de jocuri care functioneaza in concordanta cu framework-ul iOS 7: Bastion, Fast&Furios:The Game, MetalStorm Aces, Galaxy on Fire 2 HD si Nitro, si multe altele, disponibile in magazinul Apple App Store.

Logitech PowerShell Controller + Battery este disponibil online incepand de astazi pentru pre-comanda pe Logitech.com la pretul de 99,99 Euro. Dispozitivul va fi disponibil in magazinele Apple si in alte magazine la nivel global incepand cu luna decembrie.