Telefoane Mobile

LG dezvaluie detalii despre noul smartphone curbat G Flex

LG G Flex

LG G Flex este primul smartphone cu ecran flexibil – curbat, fiind un terminal care dispune de un aspect unic si de cateva caracteristici inovatoare. Cu toate ca s-a mai discutat despre acest smartphone, compania LG a organizat o conferinta in care a prezentat cateva detalii.

LG G Flex poate rezista la presiunea de 40 kg, deci as putea spune ca nu trebuie sa ne facem griji ca acesta se va sparge sau indoi atunci cand ne vom aseza pe el din greseala.

LG G Flex dispune de un display Full HD de 6 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2.26 GHz, 32 GB de stocare, 2 GB RAM si o camera foto de 13 MP cu autofocus si LED Flash. Insa de departe primul feature al smartphone-ului ar putea fi capacitatea carcasei de a se regenera singura dupa zgarieturi.

Intr-un clip video de pe contul oficial de Youtube al LG este prezentat cum se comporta o carcasa obisnuita cand este supusa unui tratament brutal in paralel cu o carcasa de la LG G Flex. Cu o perie din sarma, inginerii sud-coreeni au zgariat, timp de cateva minute, ambele carcase.

In partea dreapta se poate observa cum dupa aproximativ doua minute, zgarieturile de pe LG G Flex dispar pur si simplu. Cei de la LG tin sa specifice ca spatele telefonului se va regenera numai in cazul zgarieturilor fine. Totusi tehnologia este la inceput de drum, iar inginerii fie ei si coreeni nu se vor oprii aici si vor continua sa ne uimeasca cu descopririle inovatoare in domeniul tehnolologiei.