P5 Qmax
Telefoane Mobile

Allview intra pe piata phablet-urilor cu P5 Qmax

P5 Qmax

Allview a lansat astazi P5 Qmax, smartphone-ul cu cel mai mare ecran din gama proprie. Acesta se remarca prin display-ul MVA de 5,3”, care ofera unghiuri sporite de vizualizare, beneficiind de un contrast puternic si culori vii, procesorul cu patru nuclee si camera foto/video de 8MP, model OV8830.

„P5 Qmax este produsul potrivit pentru a-l avea alaturi de tine in vacanta si nu numai. Este un device cu ecran generos, util pentru o navigare facila pe internet, pentru ascultarea melodiilor si vizualizarea filmelor preferate, pentru navigare GPS si pentru redescoperirea placerii de a te juca. Totodata este un companion ideal pentru nevoile de business, oferind acces rapid la e-mail-uri si documente importante, acestea fiind usor de citit si de redactat”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Display-ul de 5,3” cu rezolutie 960x540px (240 dpi) si design-ul atragator al produsului, ce masoara doar 9,9 mm grosime, ofera consumatorilor solutia ideala pentru urmarirea cu usurinta a filmelor HD preferate si vizualizarea tuturor detaliilor. Utilizand o pereche de casti, acestia vor beneficia de un sunet de calitate datorita amplificatorului audio Yamaha.

P5 Qmax are integrat un puternic procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz care face fata cu brio tuturor solicitarilor utilizatorilor, iar in combinatie cu memoria RAM de 1 GB si sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean ofera suportul necesar pentru rularea fluenta a celor mai pretentioase aplicatii si jocuri 3D. Camera de 8MP model OV8830 ofera functii precum HDR, Time lapse, Fotografiere continua, Beauty shot si filmare HD.

Produsul sub marca Allview dispune de o baterie generoasa de 3000 mAh care ofera o autonomie de 480 de minute in convorbire si de 400 de ore in stand by.

Smartphone-ul are preinstalate aplicatii utile precum Office Suite Viewer pentru vizualizarea documentelor de tip word, ppt, xls, Gameloft Live de unde se poate descarca gratuit mult indragitul joc Asphalt 6 Adrenaline si este securizat prin Bitdefender Premium, versiune valabila 90 de zile.

P5 Qmax poate fi achizitionat din retelele de magazine partenere la pretul recomandat de 1.199 lei incepand cu a doua jumatate a lunii iunie. Mai multe informatii despre noul produs gasiti pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.