Tablete

Viva Q7 Life cea mai accesibila tableta Quad Core de la Allview

Viva Q7 Life

Allview lanseaza Viva Q7 Life, cea mai accesibila tableta Quad Core din portofoliul sau. Posesorii de tablete City+ si City Life vor avea posibilitatea de a-si upgrada produsul Dual Core la versiunea Quad Core.

„Viva Q7 Life este potrivita pentru cei care vor sa-si achizitioneze prima tableta. Accesibila, cu un design elegant si usor de utilizat în viata de zi cu zi, ea nu face rabat de la calitate. Performanta este dovedita de rezultatele testului AnTuTu Benchmark, unde Viva Q7 Life a obtinut peste 20.000 de puncte”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Viva Q7 Life pastreaza caracteristicile care au consacrat gama de tablete Viva, avand un design atragator si elegant, cu o grosime de numai 7,5 mm. Tableta dispune de un procesor Quad Core de 1 GHz, o placa video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee si 1GB memorie RAM. Display-ul de 7” ofera o rezolutie de 1024×600 pixeli. Viva Q7 Life ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean si are preinstalata aplicatia de update cu ajutorul careia fiecare actualizare software poate fi efectuata într-un mod mult mai simplu.

Upgrade-ul hardware pentru modelele City+ si City Life va fi disponibil din luna decembrie.

Viva Q7 Life va fi disponibila în doua variante de culori (alb si negru) si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 529 lei (Viva Q7 Life).