Videoproiectoare

Epson a lansat noua gama de proiectoare, cu cele mai luminoase culori de pe piata

Epson Noua Gama

Epson a lansat astazi in Romania noua gama de proiectoare cu cele mai luminoase culori de pe piata ce pot reda fidel culoarea pielii umane datorita luminozitatii egale pe alb si pe culoare (CLO).

Noua gama cuprinde sase modele de videoproiectoare, concepute pentru home cinema, mediul de business sau experiente de gaming captivante. Atat modelele business EB-S18, EB-W18 si EB-X18, cat si noile modele home cinema EH-TW5200, EH-TW7200 si TW-9200 au aceeasi luminozitate pe alb si pe culoare.

Epson EHTW5200

Proiectat pentru pasionatii de jocuri care doresc sa investeasca intr-o imagine mai mare pentru consola, EH-TW5200 ofera imagini 2D si 3D luminoase, la rezolutie Full HD. Special conceput pentru gaming, modelul include modul de functionare „Fast Mode”, prin care utilizatorii se pot bucura de jocurile video dinamice fara a avea parte de decalaje, un avantaj major pentru turneele multiplayer sau pentru jocurile de tip „first person shooter”, care necesita reactii foarte rapide. Scenele foarte intunecate si grafica jocului vor fi redate clar, fara culori sterse. In acelasi timp, luminozitatea CLO de 2.000 lumeni si tehnologia 3LCD de la Epson permit utilizatorilor sa vizioneze cu usurinta continutul video fara sa fie nevoiti sa renunte la lumina naturala.

EPSONEHTW7200

Cu o luminozitate exceptionala si un raport de contrast de 120.000:1 in cazul lui Epson EH-TW7200 si de 600.000:1 in cazul EH-TW9200, atat in mod 2D, cat si in mod 3D, noile proiectoare home cinema ofera o experienta cinematografica cu adevarat captivanta. Fiind certificate complet ISF (Imaging Science Foundation) si echipate cu tehnologia Epson de amplificare a luminozitatii pentru a obtine performante 3D exceptionale, proiectorul este usor de adaptat in orice locuinta, datorita posibilitatilor flexibile de instalare si a multiplelor optiuni de conectivitate. Si pentru cei care doresc toate aceste lucruri fara sa fie nevoiti sa utilizeze multe cabluri, EH-TW7200W si EH-TW9200W ofera conectivitate Full HD wireless.

EH-TW5200, EH-TW7200 si EH-TW9200W sunt, de asemenea, printre primele proiectoare Epson pentru home entertainment care permit utilizatorilor sa redea continut direct de pe dispozitivul mobil, smartphone sau tableta, prin intermediul portului MHL (Mobile High Definition Link) – inclusiv fotografii, materiale video si muzica.

w18f03

Modelele EB-S18, EB-W18 si EB-X18 fac parte din gama de business, avand un cost total de exploatare foarte redus (TCO) si incorporeaza caracteristici inteligente, disponibile in general numai pe modele mai scumpe precum intrarea HDMI. Construite pentru a furniza performante de prezentare superioare in orice birou, sunt suficient de usoare si de portabile pentru a fi mutate si instalate in orice spatiu.

Prin intermediul unei intrari HDMI, materialele video si audio de inalta definitie sunt redate cu usurinta la standarde inalte de calitate. In plus, noile modele includ o functie de diminuare automata a luminozitatii lampii si un temporizator de oprire AV, pentru a ajuta la reducerea consumului energetic.

Optiunea de conectivitate wireless permite proiectia de pe o gama larga de dispozitive fara sa fie necesara folosirea vreunui cablu de conexiune.

Noile proiectoare vor fi disponibile incepand cu luna noiembrie, la urmatoarele preturi estimate:

Epson EB-S18 1.819 lei
Epson EB-W18 2.659 lei
Epson EB-X18 2.319lei
Epson EH-TW5200 4.839 lei
Epson EH-TW7200 9.153 lei