ARCHOS Access
Tablete

Archos lanseaza in Romania gama de tablete Access

ARCHOS AccessArchos isi anunta oficial prezenta in Romania prin lansarea a doua modele de tablete din gama Access, ARCHOS Access 70 si ARCHOS Access 101, cu display de 7, respectiv 10.1 inchi.Cele doua modele de tablete sunt disponibile in reteaua de magazine Carrefour, dar si in magazinele online Cel.ro, Domo.ro, Evomag.ro, Germanos.ro, Ideall.ro si Marketonline.ro.

Ambele tablete dispun de procesor Quad Core de 1.3 GHz si 1 GB memorie RAM, alaturi de GPU ARM Mali 400, ce poate decoda fisiere video de 1080p. Dispozitivele ARCHOS Access 70 si 101 sunt ideale pentru vizionarea filmelor sau navigarea pe internet in timpul deplasarilor, datorita ecranului cu diagonala de 7, respectiv 10.1 inchi si rezolutie 1024×600.

Tabletele din gama Access dispun, de asemenea, de tehnologie 3G care garanteaza viteze rapide de transmisie a datelor pentru orice actiune ce necesita o conexiune la internet, indiferent de locul in care se afla utilizatorul. Dispozitivele functioneaza pe sistemul de operare Android 7.0 Nougat, pentru o experienta imbunatatita in utilizare si acces la peste 1,4 milioane de aplicatii si jocuri, disponibile in Google Play Store.

In ceea ce priveste realizarea fotografiilor, atat tableta ARCHOS Access 70, cat si modelul ARCHOS Access 101, dispun de o camera principala de 2 megapixeli, pentru imortalizarea momentelor importante.

Modelul de 7 inchi are in dotare o camera secundara VGA, iar cel de 10.1 inchi o camera secundara de 0.3 megapixeli, permitand astfel comunicarea video cu persoanele aflate in orice locatie. Tableta ARCHOS Access 70 vine cu un acumulator standard de 2500 mAh, pe cand ARCHOS Access 101 dispune de o baterie Litiu-Ion cu o capacitate de 4700 mAh.

Cele doua dispozitive sunt disponibile atat in reteaua de magazine Carrefour, cat si online, pe Cel.ro, Domo.ro, Evomag.ro, Germanos.ro, Ideall.ro, Marketonline.ro.

Producatorul francez Archos este prezent pe piata din Romania si cu o gama larga de telefoane mobile dual-sim, printre care modelele Archos 50F Neon, 50F Helium, 50F Titanium, 55B Platinum, 55 Core si Archos 55 Diamond Selfie. Acestea se pot achizitiona din reteaua Flanco sau de la partenerii Cel.ro, Evomag.ro, Ilexgsm.ro si PCGarage.ro.