Stiri

Noile schimbari aduse la Yahoo Mail

noul yahoo mail

Multi dintre voi cu siguranta ati observat schimbarile de la Yahoo,  s-a facut trecerea pe o noua versiune de Yahoo Mail. Noua versiune de Yahoo Mail vine cu o interfata schimbata si care incepe sa se asemene din ce in ce mai mult cu cea de la gmail. Astfel daca raspunzi unui e-mail si persoana respectiva iti trimite inapoi un raspuns cu REPLY, nu vei mai primi raspunsul ca un alt e-mail, individual  ci va fi inclus in primul e-mail caruia i-ai raspuns. Astfel vei putea vedea intreaga conversatie cu raspunsuri in cadrul aceluiasi e-mail, iar cel mai nou raspuns primit va putea fi accesat apasand butonul Collapse All.

Si daca ni s-a parut ciudata schimbarea logo-ului Yahoo care a trecut de la un font grasut si jucaus la unul subtire si mai “serios” … acum Yahoo e de neoprit!

De asemnea, pentru a trimite un e-mail va trebui sa faci scroll pana in josul pagini, pentru ca acolo se afla butonul de send. S-a dus vremea cand citeai e-mailul in diagonala, acum va trebui sa descarci atasamentele de la finalul e-mailului, asa se asigura si Yahoo ca ai citit tot si stii exact ce descarci .