Telefoane Mobile

HTC ONE SV

HTC-One-SV

Dupa lansarea lui HTC ONE X+ ce nu era cu nimic diferit de fratele mai mic decat printr-o baterie mai mare, iata ca vine randul HTC ONE S sa prineasca un update in pielea lui ONE SV.

Smartphone-ul are un ecran de 4.3″ WVGA Super LCD2. Acest lucru nu il face nici pe departe apropiat de ecranul superb de pe iPhone Retina insa reuseste un ppi decent de 217. Nefiind stresat cu afisarea multor pixeli, CPU-ul dual-core intern ce ruleaza la 1.2GHz Snapdragon S4 Plus nu are probleme de performanta. ONE SV mai este dotat si cu 1GB de RAM, 8GB memorie interna de stocare si suport pentru Beats Audio. Camera vine cu 5MP BSI ce e capabila sa faca rapid 30 de poze consecutiv. Totul ruleaza pe spatele Android 4.1 Jelly Bean care asigura o utilizare lina si eficienta. Ecranul fiind de 4.3″ asigura o utilizare facila cu o singura mana si nu incomodeaza in nici un fel fiind la limita comoditatii in manuire.

HTC-One-SV

HTC ONE SV va fi disponibil in Australia si Singapore mai apoi in Europa. Doua culori “Stealth Black” si “Glacier White” vor incanta clientii la un pret de 562$.