Samsung ATIV Q
Tablete

Samsung a dezvaluit tabletele ATIV Q si ATIV Tab 3

ATIV Q

Samsung a lansat astazi in Londra doua noi modele de tablete ATIV Q si ATIV Tab 3. Cele doua noi tablete, ATIV Q si ATIV Tab 3 cu sistem de operare Windows 8, includ noi functii inovatoare, au o greutate redusa si un design suplu. Ambele modele ruleaza pe Windows 8 si vin cu cateva premiere: cea mai subtire tableta din lume si o tableta convertibila, cu abilitatea de a rula aplicatii Android pe sistemul de operare Windows.

„In contextul in care ritmul vietii este tot mai accelerat, utilizatorii isi doresc sa se bucure de confort, iar aceste tablete sunt versatile, adaptabile si ofera mobilitatea pe care acestia o asteapta”, a declarat DJ Lee, Presedinte si Director Vanzari si Marketing Office, IT & Mobile Communications Division in cadrul Samsung Electronics. „Tabletele lansate astazi sunt rezultatul inovatiei care are ca punct de plecare nevoile utilizatorilor, dorinta de a le oferi flexibilitatea sa gestioneze toate aspectele digitale, fie ca sunt la birou, acasa sau mereu in miscare.”

ATIV Q

Samsung lanseaza modelele ATIV Q – dispozitive cu adevarat convertibile, care au capacitatea de a schimba modalitatea de interactionare cu continutul, pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a se bucura atat de sistemul de operare Windows cat si de Android. Cea mai recenta inovatie in familia tabletelor, ATIV Q le confera utilizatorilor mai multa flexibilitate pentru a folosi device-ul in orice situatie, postura sau cadru. Construit pentru a se potrivi evolutiei stilului de viata al consumatorilor de astazi si pentru a fi usor de utilizat ca laptop sau tableta, in timp ce acestia sunt in miscare, ATIV Q aduce promisiunea ATIV de a facilita lucrul si viata utilizatorilor.

• Aplicatii Android pe Windows: Pornind de la dorinta utilizatorilor de a accesa aplicatii Android pe dispozitive care ruleaza cu Windows, ATIV Q le permite acestora sa experimenteze atat Windows 8, cat si Android (Jellybean 4.2.2) pe acelasi dispozitiv. Utilizatorii vor avea acces la aplicatiile Android prin intermediul Google Play si vor putea transfera fisiere si documente de pe Windows 8 pe Android, fiind echilibrul perfect intre mobilitate si perfomanta de calcul.

• Versatilitate pentru a se potrivi oricarui mediu: ATIV Q ofera un suport inovator care permite transfomarea tabletei in 4 moduri diferite. Pentru o utilizare usoara, utilizatorii pot plia ecranul peste tastatura. Ecranul conectat vertical la tastatura transforma device-ul intr-un laptop. In plus, ecranul poate fi reglat in unghiul cel mai potrivit, pentru vizionarea celor mai clare imagini. Design-ul ajustabil le ofera utilizatorilor toate posibilitatile de divertisment si lucru intr-un singur dispozitiv. ATIV Q este, de asemenea, extrem de subtire si usor, pentru portabilitate optima. Cantarind 1,29 kg si avand doar 13,9 mm, este simplu de transportat.

• Experienta vizuala uimitoare: Ativ Q introduce cea mai mare rezolutie din lume, datorita ecranului QHD+ (3200×1800) de 13,3 inci. Dispozitivul are o densitate a pixelilor de 2,8 ori mai mare (275ppi) decat dispozitivele full HD, pentru a produce cele mai clare imagini, cu detalii perfecte. ATIV Q este, de asemenea, conceput pentru a oferi o experienta de vizionare inedita, indiferent de locatie sau de luminozitate.

ATIV Tab 3

ATIV Tab 3

O tableta cu puterea unui PC, Tab 3 revolutioneaza mobilitatea calculatoarelor.Tableta este cea mai subtire din lume din gama device-urilor care ruleza cu Windows 8, fiind la fel de subtire ca smartphone-urile populare si avand design-ul premium, caracteristic gamei GALAXY. Este perfect pentru creativitate si productivitate, datorita functionalitatii imbunatatite pentru S Pen si nivelului de afisare pentru stilou, cat si datorita compatibilitatii S Pen cu MS Office.

• Mobilitate fara granite: ATIV Tab 3 este dispozitivul perfect pentru cei aflati mereu in miscare. Cadrul este incredibil de subtire si usor avand doar 8,2 milimetri grosime si 550g, facandu-l ideal pentru calatorii sau pentru a fi transportat intre birou si casa. ATIV Tab 3 dispune, de asemenea, de pana la 10 ore de baterie, eliminand necesitatea de a calatori cu un incarcator pentru calatoriile prelungite.

• Compatibilitate completa cu Windows pentru birou si divertisment: Noul model ATIV Tab 3 cu sistemul de operare Windows 8 poate rula programe si aplicatii Windows, avand instalate pachetele Office Home & Student pentru cea mai buna experienta in utilizare, atat la birou, cat si in miscare.

Atat ATIV Q si Tab 3 ofera productivitate sporita cu functionalitatea S-Pen, prin intermediul careia utilizatorii pot actualiza usor si confortabil documentele cu detalii creative.

SideSync este disponibil atat cu ATIV Q si Tab 3, permitand utilizatorilor sa treaca cu usurinta de la lucru pe PC-ul lor la un smartphone Samsung cu Android. Cu SideSync, PC-ul utilizatorului si dispozitivul mobil vor deveni un singur dispozitiv. Pur si simplu, acestia pot utiliza tastatura PC-ului pentru a raspunde la un mesaj primit pe un telefon mobil, pentru a vizualiza harti mai mari, fotografii si multimedia afisate pe ambele aparate, pentru a face editarea fisierelor si mai usoara, sau pentru a folosi un PC ATIV pentru suport si incarcarea dispozitivelor mobile in asa fel incat sa poata continua lucrul cu mai putine intreruperi.

Tabletele Samsung ATIV le permit utilizatorilor sa economiseasca timp, identificand modalitati mai usoare de a realiza anumite task-uri. Facand experienta la calculator mai versatila, Samsung continua sa perfectioneze munca si sa faca viata mai convenabila.