Epson EH-TW490
Videoproiectoare

Epson EH-TW490, urmatoarea generatie din gama de proiectoare HD-Ready

Epson EH-TW490

Dupa succesul celui mai bine vandut proiector home cinema, EH-TW480, Epson anunta EH-TW490 – urmatoarea generatie din gama de proiectoare HD-Ready. Pe langa caracteristicile care au facut modelul anterior atat de popular, acest proiector home cinema de 720p este singurul model din clasa sa cu corectie trapez atat pe verticala, cat si pe orizontala, de pana la 30 de grade si cu o garantie a lampii de trei ani sau 2.000 de ore.

Datorita corectiei trapez, utilizatorii pot alinia cu usurinta o imagine dreapta, indiferent de unghiul proiectorului. Acest lucru, combinat cu designul subtire si usor, permite proiectorului Epson EH-TW490 sa fie montat aproape oriunde, fiind perfect pentru jocuri video, vizionare de filme si evenimente sportive.

Datorita luminozitatii egale pe alb si pe culoare, 3.000 lumeni, si tehnologiei 3LCD de la Epson, utilizatorii pot viziona imagini în culori vii chiar si în lumina diurna. In plus, raportul de contrast de 12.000:1 permite scenelor de film foarte intunecate sau evenimentelor sportive transmise in direct sa fie afisate mult mai clar, fara estomparea culorilor.

Madlyne Colson, product manager la Epson Europe, a declarat: „Acest proiector HD-Ready reda cu usurinta jocurile video, filmele si evenimentele sportive la o calitate a imaginii similara cu cea din cinematografe. Montajul mai simplu si garantia extinsa a lampii în comparatie cu modelele concurente permit utilizatorilor sa se relaxeze si sa se concentreze asupra imaginilor de pe ecran, nu asupra proiectorului.”