Benq W1500
Videoproiectoare

BenQ lanseaza pe piata din Romania proiectorul BenQ W1500

Benq W1500

BenQ lanseaza pe piata din Romania proiectorul BenQ W1500, primul model Home Entertainment cu chip wireless de 5GHz integrat, cu rezolutie Full-HD. Astfel, noul model se conecteaza la sursa de semnal fara a avea nevoie de cabluri, oferind utilizatorilor posibilitatea de a face streaming video pentru continut in 2D sau 3D, fie ca foloseste un notebook, playerul Blu-ray, consola sau orice alt dispozitiv inteligent ce are iesire HDMI. Proiectia de la distanta scurta, cele doua difuzoare de 10W incorporate, zoom-ul 1,6x si ajustarea pe verticala a lentilelor fac din noul BenQ W1500 proiectorul perfect pentru masuta de cafea atunci cand prietenii se aduna in sufragerie pentru distractie.

Benq W1500 Front

Usor de instalat, fara costuri suplimentare de mentenanta si cu o calitate impresionanta a imaginilor redate, BenQ W1500 este solutia fara compromis pentru divertisment acasa la un cost redus de exploatare.

Proiectorul BenQ W1500 vine echipat cu o interfata wireless WHDI™(Wireless Home Digital Interface) pe frecventa de 5GHz, astfel ca nu sunt necesare cabluri de conectare intre sursa si proiector atunci cand utilizatorul vrea sa redea continut dintr-un dispozitiv prevazut cu conectivitate HDMI. Sursa de semnal poate fi plasata in alta incapere chiar si la 20 de metri de proiector. Cu doua difuzoare echipate cu tehnologia SRS WOW HD pentru sunet 3D dinamic si un raport al proiectiei de 1,07-1,71, ce permite o diagonala de 84 de inci (2,10 m) de la o distanta de doar 2m, utilizatorii au parte de cea mai placuta experienta de cinema cu imagini incepand de la 1m pana la maxim 7.62m.

Benq W1500 Back

Redand imagini la cel mai inalt standard HighDefinition, specific proiectoarelor profesionale, BenQ W1500 ofera culori reale, similare cu cele percepute de ochiul uman in standardul Rec.709, carcateristica certificata ISF ccc. Proiectorul este echipat cu tehnologia DarkChip3 DLP, dezvoltata de Texas Instruments, care ofera o luminozitate ridicata si un negru profund, pentru cea mai buna calitate a imaginilor redate.

Cand vine vorba despre divertismentul 3D, BenQ W1500 este compatibil cu standardul HDMI 1.4a, astfel incat poate reda continut din Blu-ray player, din TV set-top-box sau din consola de jocuri. Totodata, proiectorul este compatibil NVIDIA 3DTV, putand fi conectat la orice sistem cu placa grafica NVIDIA, pentru a accesa continutul disponibil pe platforma 3DVisionLive.com. In plus, proiectorul face conversia imaginilor 2D la 3D, iar noii ochelari 3D au fost imbunatatiti pentru o experinta confortabila de vizionare.

Noul proiector BenQ va fi disponibil din luna octombrie pe piata din Romania, la un pret estimat la 7.998 lei.