allview miracast
Stiri,  Tablete

Allview ofera update de software pentru trei tablete Quad Core

allview miracast

Allview ofera posesorilor de tablete Alldro3 Speed Quad, Viva Q7 si Viva Q8 o noua versiune de software pentru device-urile lor. Astfel, cele trei tablete vor fi compatibile cu noua tehnologie Miracast (wireless display), care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI.

„Ne-am obisnuit clientii cu actualizari de soft periodice, iar pentru a veni in intampinarea dorintelor lor, aducem imbunatatiri care sporesc performanta acestor device-uri cu peste 30% si integrarea tehnologiei Miracast (wireless display)”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Prin integrarea functiei Wireless Display, continutul tabletei poate fi transferat pe orice televizor cu port HDMI, utilizand un adaptor Miracast compatibil. Dispozitivul reda de pe tableta atat continutul audio cat si cel video, iar datorita portabilitatii, tehnologia este foarte utila atat in mediul business cat si in viata de zi cu zi.

Tableta Alldro 3 Speed Quad a fost lansata in aprilie 2013 si s-a impus rapid pe piata din Romania datorita caracteristicilor de top pe care le prezinta: puternicul procesor Quad Core, display-ul IPS de 9,7 inch cu rezolutie Quad Extended Graphics (2048×1536 px), si memoria flash de 16 GB care poate fie extinsa cu un card Micro SD de pana la 32 GB. Totodata, Alldro 3 Speed Quad este prima tableta autohtona cu memoria RAM de 2 GB.

Update-ul de software aduce o crestere a performantelor cu peste 30% in procesele de sistem, in tranzitiile intre ecrane, in aplicatii si in browsing. In plus, s-au adaugat noi functii precum Fast Boot, ce permite pornirea device-ului in doar 5 secunde, Smart Colour si Intelligent Backlight pentru culori puternice si o vizualizare optima pe display-ului tabletei.
Prin integrarea functiei Wireless Display, continutul tabletei poate fi transferat pe orice televizor cu port HDMI, utilizand un adaptor Miracast compatibil. Allview ofera aceasta tehnologie prin adaptorul wireless display Smart2View. Pachetul „AllDro 3 Speed Quad + Smart2View” poate fi achizitionat la pretul de 1199 lei. Adaptorul Smart2View poate fi achizitionat si separat, la pretul de 199 lei.

Tabletele VIVA Q7 si VIVA Q8 au fost lansate in luna iulie 2013. Ele se remarca printr-un design atragator si elegant, fiind cele mai subtiri tablete din gama Allview, cu o grosime de numai 7,5 mm. Ambele dispozitive au display IPS, procesor Quad Core de 1 GHz, placa video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee si 1GB memorie RAM, impresionand prin fluenta si eleganta experientei de browsing si multi-tasking. Memoria interna de 8 GB poate fi extinsa pana la 32 GB.

Actualizarea de soft aduce urmatoarele beneficii: stabilitate crescuta in functionare, crestererea performantei cu peste 30% in viteza de operare, in tranzitia intre ecrane, in aplicatii, in procesele de sistem si in browsing. Totodata, integrarea functiei wireless display permite redarea imaginii si a sunetului de pe tableta pe televizor utilizand un adaptor wireless display Miracast.