iPhone 6
Stiri,  Telefoane Mobile

iPhone 6 si iPhone 6 Plus la preturi avantajoase in oferta Telekom

iPhone 6

Telekom Romania anunta ca noile telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi disponbile incepand cu 31 octombrie, in reteaua magazinelor Telekom.

Cele doua telefoane vor putea fi achizitionate cu reducere, la abonamentul Nelimitat XXL pe 24 de luni. Astfel iPhone 6 va fi disponibil incepand cu pretul de 1.199 RON, iar iPhone 6 Plus incepand cu pretul de 1.499 RON. Ambele modele pot fi precomandate incepand din 24 octombrie pe www.telekom.ro/iphone6.

“Utilizatorii romani sunt cunoscuti ca fiind «early adopters» in ceea ce priveste telefoanele inteligente, de aceea Telekom Romania este incantata sa le ofere iPhone 6 si iPhone 6 Plus, nerestrictionate in retea. Clientii nostri se pot bucura de noile lansari Apple la preturi avantajoase, alaturi de oferte competitive”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, operatiuni Telekom Romania.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt cele mai recente inovatii din istoria iPhone, doua modele noi cu un display uimitor Retina HD de 4.7 inci, respectiv 5.5 inci, si tehnologii inovatoare, totul intr-un design subtire si compact.

Noile telefoane iPhone folosesc o carcasa unibody din aluminiu ce se imbina perfect cu display-ul din sticla, asigurand un ecran mai mare, ce ramane usor de utilizat.

Ambele modele sunt mai performante in toate privintele si includ procesorul Apple A8 de 64 biti de generatia a doua cu o arhitectura de tip desktop, pentru o performanta superioara si autonomie sporita, camera foto iSight si FaceTime HD imbunatatite; tehnologii wireless ultrarapide.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus utilizeaza iOS 8, cea mai noua versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil, ce ofera o experienta de utilizare mai rapida si mai inituitiva cu noile functii de Mesaje si Fotografii, tastatura QuickType, o noua aplicatie Health, functii Family Sharing si iCloud Drive.