Logitech G602
Periferice,  Stiri

Logitech va prezenta in premiera in Romania mouse-ul de gaming G602 la Dreamhack

Logitech G602

Logitech va prezenta pentru prima oara in Romania mouse-ul de gaming G602, cel mai performant din portofoliul companiei. Romania este printre primele țari in care mouse-ul va fi prezentat oficial, dupa premiera de la IFA 2013, in urma cu o saptamana. Modelul va putea fi vazut weekend-ul acesta la Dreamhack, unul dintre cele mai importante evenimente globale dedicate gamerilor, care va avea loc la Sala Polivalenta.

Surprize si premii pentru gameri la standul Logitech din cadrul Dreamhack

Pentru a rasplati pasionații de gaming, tot la standul Logitech din cadrul evenimentului, compania va oferi primilor vizitatori vouchere de reducere de 30% la produsele sale, disponibile in magazinul online PC Garage.

De asemenea, vizitand standul companiei, participanții vor putea face cunostința cu membrii echipei NextPlease! Gaming, care vor oferi sfaturi profesioniste pentru gaming la cel mai inalt nivel. Cei mai curajosi dintre vizitatori se vor putea intrece in partide de joc pe durata intregului weekend, pentru a castiga produse Logitech din Seria G.

Vedeta de la standul Logitech, mouse-ul G602, face parte din Seria G, destinata gamerilor profestionisti. Mouse-ul wireless ofera o autonomie fara precedent, tehnologii avansate ce cresc acuratețea senzorului, precum si o rezistența sporita pentru condițiile de utilizare din timpul partidelor de joc.

G602 promite sa schimbe fața gaming-ului competitiv, prin funcționalitațile unice integrate in noul model. Mouse-ul ofera un avantaj semnificativ prin durata de viața a bateriei, extinsa de pana la 8 ori fața de modelele de gaming obisnuite: de 250 de ore in modul Performance (gaming) si de peste 1400 de ore in modul Endurance (normal), pentru partide de joc fara intreruperi.
Noul mouse din Seria G elimina complet lag-ul prin intermediul unei conexiuni wireless de 2,4 GHz, cu o rata de raport de 2 milisecunde. G602 foloseste un nanoreceiver USB dedicat, pentru a beneficia de intreaga lațime de banda oferita de acesta.

Conceput pentru a face fața agresiunilor din timpul unei sesiuni de gaming, G602 integreaza switch-uri mecanice evaluate la o durata de viața de 20 milioane de click-uri. Pentru ca precizia este un element cheie, mouse-ul este echipat cu tehnologia exclusiva Delta Zero, ce creste acuratețea senzorului de 2500 DPI.

Fiecare gamer are un stil de joc unic; de aceea, Logitech G602 include 11 butoane programabile, pentru a raspunde rapid comenzilor care, in mod obisnuit, ar trebui accesate prin intermediul unui meniu. Butoanele pot fi setate cu ajutorul pachetului Logitech Gaming Software.