Allview City+
Tablete

Allview a lansat City+, o versiune imbunatatita a tabletei City

 

Allview City+

Allview lanseaza astazi tableta City+, destinata celor care isi doresc un device elegant, portabil si performant la un pret accesibil. Noul device Allview este succesorul modelului Speed City, avand in plus un display IPS si o rezolutie mai mare.

„Succesul de care s-a bucurat modelul Speed City, aflat in topul vanzarilor in ultimele 7 luni, ne-a inspirat sa dezvoltam o noua tableta care sa ofere mai multe avantaje la un pret accesibil. Astfel am creat City+, o tableta accesibila care nu face rabat de la calitate”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Noua tableta Allview City+ se remarca prin designul ultra slim, avand o grosime de numai 7,9 mm si o greutate de 289 de grame.

City+ vine echipata cu un ecran IPS LCD de 7’’ cu o rezolutie de 1024 x 600 px, un procesor Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz si un procesor grafic Mali 400 si ruleaza pe sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

City+ are capacitatea de a reda filme si videoclipuri Full HD, iar daca este conectata prin cablu HDMI la un televizor compatibil, filmele si videoclipurile pot fi vizualizate la aceasta rezolutie. Datorita aplicatiei de update integrate, fiecare actualizare de software poate fi efectuata intr-un mod mult mai simplu.

Tableta Allview City+ va fi disponibila in doua variante de culori (alb si negru) si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 439 de lei.