A5 Duo
Telefoane Mobile

Allview a lansat A5 Duo un smartphone destinat tinerilor la un pret accesibil

A5 Duo

Allview a lansat astazi smartphone-ul Allview A5 Duo, un telefon dual SIM destinat in special tinerilor la un pret accesibil.

Allview A5 Duo va inlocui modelul Allview P5 Mini, venind cu un procesor mai puternic, un display mai mare, autonomie crescuta a bateriei si cu cel mai nou sistem de operare, Android 4.2.2 Jelly Bean.

Noul smartphone A5 Duo are un ecran de 4 inch cu o rezolutie de 480×800 pixeli, un procesor grafic Mali 400, memorie RAM de 512 MB, spatiu de stocare intern de 4Gb extensibil cu un card microSD de pana la 32 GB si o baterie de 1700 mAh.

Noul smartphone A5 Duo vine cu o camera foto principala de 3,2MP cu flash si o camera frontala de 0,3 MP.

„Tinerii constituie un segment important pentru piata de smartphone-uri, fiind mereu la curent cu noile tehnologii. Succesul de care s-a bucurat modelul P5 Mini, un telefon creat special pentru ei, ne-a inspirat sa dezvoltam un nou smartphone, care sa le ofere si mai multe avantaje, la un pret accesibil. Dotat cu toate functiile necesare pentru a naviga rapid pe internet, a rula cele mai noi jocuri, a viziona clipuri si a asculta muzica, noul telefon A5 Duo este solutia ideala pentru cei care isi doresc un telefon echipat pentru divertisment”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Smartphone-ul A5 Duo poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 549 de lei.