Televizoare

Samsung a lansat in Romania televizorul 4k de 85 inch

Samsung a lansat in Romania doua noi serii de televizoare 4k: S9 care are in momentul de fata este reprezentata de varful de gama care are 85 de inch (85S9) si seria F9000 care are doua modele de 65 si 55 de inch.

Noul televizor Samsung 85S9 ofera o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si se remarca atat prin calitatea imaginii, design-ul minimalist, cat si prin sistemul de sunet performant ce are incoprorate difuzoare de 120 de wati in rama.

Televizorul Samsung 85S9 are un procesor quad core care incorporeaza tehnologia Quadmatic picture engine – care permite transformarea imaginii intr-un algoritm in patru pasi pentru imbunatatirea imaginii de la HD sau Full-HD pana la UHD (Ultra High Definition), printr-o serie de reglaje ale urmatoarelor functii: acuratetea imaginii, luminozitate, contrast, detaliu. Acest algoritm detecteaza tipul de continut redat pentru a alege metoda de adaptare potrivita formatului respectiv – SD, HD sau Full-HD, intensifica detaliile prin procesare pe bucati a imaginilor, elimina zgomotele de compresie si executa up-scalling-ul la calitate foarte apropiata de rezolutia 4K nativa.

Datorita dotarilor hardware si software, televizorul ofera imagini de o calitate uimitoare, redand cu precizie atat culorile vii cat si negrul. Astfel, prin tehnologia Ultra Clear Panel & Precision Black Pro, ecranul este divizat in 240 de zone in spatele carora se afla un LED care isi reduce automat intensitatea, pentru a oferi un negru profund. In plus, prin tehnologia Micro Dimming Ultimate ecranul este impartit in 1,152 de zone pe care se aplica setarile de contrast, culoare si ajustare a detaliilor, pentru o imagine cat mai intensa.

De asemnea televizorul Samsung 85S9 vine cu modulul One Connect ce ofera o solutie eleganta de a ascunde cablurile si conectori televizorului, oferind conectare HDMI, LaN, USB si antena TV.

Pentru a asigura compatibilitatea cu viitoarele standarde UHD televizorul Samsung 85S9 este dotat cu un port Evolution Kit ce va oferi upgrade procesorului si memoriei televizorului, preintampinand astfel eventualele modificari ce ar putea avea loc in ceea ce priveste ratele de compresie si transmisie.

Mai mult, Evolution kit va face upgrade-ul de software, aducand cele mai noi servicii si beneficii ale Smart TV-urilor.

La fel ca si cateva modele de televizoare din seria ES noile serii de televizoare ofera control prin miscari si voce, cat si conectare cu celelalte device-uri Samsung prin AllShare.

Televizorul Samsung 85S9 poate fi achizitionat din magazinele partenerilor Samsung la pretul de 154.999 lei.

Impreuna cu televizorul Samsung 85S9, Samsung a lansat pe piata locala si modelele UHD din seria F9000, de 65 de inci si 55 de inci, la preturile recomandate de 7000 de euro si 5000 de euro.