LG G2
Telefoane Mobile

LG a lansat LG LG2 primul smartphone din noua serie G

LG G2

LG  a prezentat astazi in cadrul evenimentului de presa ce a avut loc in Lincoln Center din New York cel mai nou smartphone numit LG G2. Astfel LG G2 este primul smartphone lansat sub noua serie “G” pentru segmentul premium.

LG G2 aduce toate functiile intr-un dispozitiv cu un design confortabil, functional, convenient si frumos. LG G2 schimba paradigma in proiectarea smartphone-urilor, amplasand toate butoanele pe partea din spate a dispozitivului. Conceptul Rear Key provine dintr-un studiu care confirma ca accesibilitatea tastelor laterale este mai scazuta pe masura ce dispozitivul devine mai mare. Mutarea butoanelor principale pe partea din spate a telefonului ofera utilizatorilor mai mult control, deoarece acest loc este de cele mai multe ori atins in mod natural de degetele aratatoare. Cercetatorii au descoperit ca mutarea butoanelor a condus de asemenea la mai putine telefoane scapate atunci cand volumul este ajustat in timpul unei convorbiri.

Apasarea lunga a tastelor de volum montate pe partea din spate permite utilizatorilor sa lanseze functia QuickMemo si aparatul foto, oferind acces mult mai rapid la fotografii si la luarea de notite. Si daca LG G2 este situat pe o suprafata cu fata in sus, nu este nevoie de ridicarea telefonului pentru accesul la butoanele posterioare. Cu ajutorul functiei KnockON, LG G2 poate fi pornit prin simpla atingere de doua ori a ecranului.

Prin noul G2, LG seteaza noi tendinte prin incorporarea unui ecran Full HD de 5.2-inci, cel mai mare display proiectat pentru a fi operat cu o singura mana in categoria populara de 2.7-inci din ziua de astazi. In afara de experienta de vizionare bogata, tehnologia inovativa Dual Routing LG a redus rama telefonului la doar 2.65 mm pe marginea laterala. Cu ajutorul tehnologiei IPS, LG G2 ofera o grafica superioara, culori precise si imagini clare, fara distorsiuni.

Mai mult, LG G2 beneficiaza de Graphic RAM (GRAM) pentru o utilizare mai eficienta a energiei. GRAM reduce consumul de energie al afisajului cu pana la 26% si prelungeste durata de utilizare a dispozitivului cu pana la 10%. Bateriei de 3000mAh este conceputa pentru a profita la maxim de spatiul interior, LG G2 fiind mai mult decat pregatit pentru o intreaga zi de lucru.

LG G2 vine echipat cu o tehnologie pentru stabilizarea optica de imagine (OIS) pentru a preveni neclaritatea si pentru a afisa imagini mai luminoase si mai clare chiar si atunci cand capturile sunt facute in miscare sau in medii intunecate. Majoritatea camerelor actuale de smartphone-uri cu OIS au tendinta de a oferi o rezolutie intre 4 megapixeli si 8 megapixeli. G2 este unic prin faptul ca ofera o tehnologie de 13 megapixeli si OIS intr-un design subtire, fara un obiectiv fotografic proeminent. Caracteristicile cum ar fi Super Resolution si MultiPoint AF ajuta utilizatorul sa pastreze imaginea focalizata la fel ca o camera digitala.

In ultimii ani, a existat o crestere a cererii de consum pentru un sunet superior integrate smartphone-urilor ca urmare a continutului omniprezent multimedia de inalta calitate. Smartphone-urile au devenit hub-uri de divertisment pentru toate tipurile de continut – emisiuni TV, filme, jocuri – iar consumatorii se asteapta ca sunetul sa fie la fel de bun ca si imaginea. LG G2 este primul smartphone de pe piata care dispune de redare Hi-Fi de 24 de bit/192kHz, reproducand o calitate a sunetului similara cu cea de studio, cu mult superioara fata cea redata de un CD. Acum consumatorii pot auzi un nivel de realism in continutul audio care nu a fost posibil inainte cu un smartphone.

Rezultatele cercetarilor au demonstrat ca cel mai des folosite functii ale unui smartphone sunt cele de baza, cum ar fi SMS-uri, accesul la retele sociale, instructiuni de ghidare si, desigur, efectuarea de apeluri telefonice. LG G2 ofera un numar ridicat de caracteristici User Experience (UX), care ofera cea mai mare valoarea practica, concentrandu-se asupra celor mai populare sarcini indeplinite de smartphone:

Answer Me — Raspunde automat la apel dupa scaderea tonului de apel atunci cand telefonul este ridicat la urechea cuiva;
Plug & Pop — Recomanda optiuni sau caracteristici atunci cand un dispozitiv de casti sau un cablu USB este conectat;
Text Link — Informatiile incorporate in mesaje text pot fi selectate si salvate cu usurinta in memo si calendar sau pot fi cautate pe o harta sau pe internet;
QuickRemote — Nu numai ca LG G2 poate fi folosit pentru a controla dispozitive populare de home entertainment, acesta poate, de asemenea, sa invete de la telecomenzi conventionale si sa fie personalizat pentru a opera mai multe dispozitive;
Slide Aside — Permite multitasking mai usor aplicand trei degete pe ecran pentru a trece la o alta aplicatie ce ruleaza in background;
Guest Mode — Protejeaza intimitatea propietarului prin afisarea doar a aplicatiilor preselectate atunci cand oaspetii au acces la telefon.

LG G2 va fi lansat la nivel global cu ajutorul a 130 de operatori de telefonie mobila in urmatoarele opt saptamani incepand cu Corea de Sud urmata de America de Nord, Europa si alte piete cheie.