Televizoare

Philips 8901 AmbiLux este noul varf de gama

Philips 8901

TP Vision a anuntat ca intreaga gama Philips TV – UHD din 2016 va fi compatibila HDR.Compania a reusit de asemenea sa introduca noua functie, HDR Upscaler pentru a permite utilizatorilor sa se bucure de tot continutul la un nivel de calitate si performanta HDR.

Captivanta tehnologie Ambilight creata de Philips apare acum in toata seria. Cea mai recenta si imbunatatita versiune a platformei Android TV vine cu un continut nou pentru serviciile de gaming si streaming video, in timp ce performanta super rapida este garantata de procesorul quad core.

Noul portofoliu Philips TV UHD se intinde pe categorii de dimensiuni ale ecranelor de la 109cm (43inci) si pana la 190cm (75inci).

Philips 8901 – AmbiLux, punctul culminant al Ambilight

Cel mai recent model de televizor lansat de Philips, modelul 8901 AmbiLux TV de 65 inci, reprezinta un adevarat varf de gama al televizoarelor Philips din 2016 datorita calitatii sale extrem de clare a imaginii UHD, impreuna cu compatibilitate HDR+ si a unui design European de calitate. Toate acestea combinate cu cele noua proiectoare pico, de mici dimensiuni ale sistemului AmbiLux ce extind imaginea de pe ecran pe peretele din spatele televizorului fac din acest model unul de top.

Noul sistem Premium Color combina o gama mai larga de culori cu o putere de varf a luminii de 700Nits impreuna cu o prelucrare de 2,25 trilioane de culori pentru redarea unor culori cat mai vii, in acelasi timp mentinand tonurile pielii la un aspect cat mai natural.

Prin intermediul sistemului Micro Dimming Pro si Perfect National Motion cat si al puternicului motor de redare al Pixel Precise UHD, ecranul LED ofera o miscare lina insotita de o claritate foarte pronuntata a imaginilor UHD indiferent de sursa. De asemenea, modelul 8901 prezinta cea mai recenta “incarnare” a sistemului de operare Philips Android TV cu puternicele sale procesoare quad core. Telecomanda tastatura impreuna cu procesorul quad core al sistemului Android TV asigura o navigare usoara de la distanta pentru o multitudine de aplicatii.

Galeria de aplicatii Philips si magazinul Google Play merg mai departe de programarea TV traditionala, pentru a aduce o colectie online ampla de filme, televiziune, muzica, aplicatii si jocuri. In momentul de fata 16 GB stau la indemana oricarui utilizator pentru a oferi spatiu continutului si aplicatiilor preferate.

Amplasata intr-o rama cu un design simplu, de culoare neagra, seria 8901 este perfecta pentru orice casa moderna. Noua serie Philips 8901 UHD este disponibila in magazinele Media Galaxy incepand cu luna iunie la un pret de – 22.500 lei.