HTC Vive
Stiri

CES 2016: HTC a primit 17 nominalizari si premii pentru VIVE PRE si UA HEALTHBOX

HTC Vive

HTC a primit la CES 2016, o serie notabila de premii si mentiuni in topurile celor mai interesante produse si tehnologii.Astfel, cea de-a doua generatie a sistemului de Realitate Virtuala (VR) HTC Vive Pre a primit 11 premii si nominalizari, in timp ce UA HealthBox, primul sistem de fitness conectat din lume care masoara, monitorizeaza si gestioneaza cele mai importante mecanisme de sanatate si fitness a primit 6 premii si nominalizari.

HTC Vive Pre a fost desemnat „Cel mai bun produs de gaming” la CES 2016. Totodata, dispozitivul a fost numit „Cel mai bun VR” si a primit premiul pentru cea mai buna experienta VR, acordate de publicatia the Verge, in timp ce in topul preferintelor Android Central produsul ocupa un loc important. Thrillist il denumeste „headset-ul VR de viitor pentru jocuri”, Mashable si Tom’s Guide nominalizeaza Vive Pre „Cel mai bun produs de realitate virtuala” iar Fast Company Design mentioneaza ca HTC Vive Pre face parte dintre „Cele mai bune 7 idei de la CES 2016”. Tech Radar ofera premiul din partea redactiei si premiul pentru cel mai bun dispozitiv pentru jocuri din cadrul show-ului iar Digital Trends denumeste HTC Vive Pre „Tehnologie de top pentru jocuri”.

UA HealthBox

Tot la CES 2016, UA HealthBox a fost inclus in topul „Cele mai bune 12 inovatii vazute la CES 2016” de catre BGR, Stuff.tv l-a mentionat intr-un articol ca fiind unul dintre „Cele mai bune dispozitive tech anuntate la CES”, iar Gear Patrol a mentionat ca UA HealthBox este unul dintre „Cele 10 produse din cadrul evenimentului care merita toata atentia”. Pocketlint pune pe lista celor mai bune dispozitive portabile de la CES 2016 UA HealthBox, in timp ce Android Central ofera sistemului de fitness HTC unul dintre locurile de top din lista produselor prezentate in cadrul evenimentului.

HTC Vive va fi primul hardware VR care suporta SteamVR. Create de Valve, tehnologia de urmarire Steam VR si sistemul Chaperone sunt optimizate pentru utilizarea cu Steam, una dintre cele mai mari platforme online pentru jocuri si software pentru PC, Linux si Mac. Prin Vive Pre, HTC onoreaza promisiunea de a crea experiente captivante care schimba modul in care comunicam, ne recream, invatam si instruim. Fiecare componenta a fost reproiectata de la zero pentru a furniza confort, ergonomie si performante sporite. Cu imbunatatiri importante atat in ceea ce priveste imaginea cat si versatilitatea.

UA HealthBox, lansat de HTC si Under Armour, este primul sistem de fitness conectat din lume care masoara, monitorizeaza si gestioneaza cele mai importante mecanisme de sanatate si fitness – somnul, activitatea fizica si nutritia. Proiectat impreuna cu HTC si dezvoltat de UA Record, UA HealthBox include UA Band, UA Heart Rate si UA Scale, care se conecteaza perfect pentru a oferi informatii ce le permit utilizatorilor sa-si imbunatateasca sanatatea si activitatile de fitness.