Stiri

Gibson Innovation lanseaza noi sisteme audio Philips

sistem de boxe Philips Fidelio E5 - lifestyle 2

Gibson Innovation lanseaza, in Romania, Philips Fidelio E5 si B5, doua sisteme de sunet, cu boxe detasabile, care se transforma in cateva secunde din sisteme audio stereo in sisteme home cinema sourround, pentru adevaratii impatimiti ai sunetului. Si noul pick-up Philips OTT2000 cu design retro, dar cu toate functionalitatile moderne.

Noul sistem de boxe Philips Fidelio E5 reprezinta ultima inovatie a conceptului revolutionar „sourround la cerere”. Se transforma, in doar cateva secunde, dintr-un sistem audio stereo de inalta fidelitate intr-un sistem home cinema sourround. Partile superioare ale fiecarei boxe sunt detasabile si pot fi mutate in spatele ascultatorului, rapid si simplu, creand efectul de sunet sourround. Tot ce trebuie sa faceti este sa decuplati boxele wireless de la unitatile principale (stanga si dreapta) si sa le amplasati in partea din spate a camerei. Boxele utilizeaza tehnologia audio wireless brevetata, cu boxe care redau un sunet cu efect de invaluire care functioneaza pe o frecventa unica, astfel nu riscati nicio interferenta cu reteaua electrica. Rezultatul este un sistem complet de redare wireless a sunetului. Atunci cand ati terminat, montati inapoi boxele si aveti din nou un sistem audio stereo.

Sistemul SoundBar Philips Fidelio B5 functioneaza pe acelasi principiu, insa partile detasabile sunt cele din lateralele unitatii principale. Aceste boxe detasabile, care devin boxe de spate ale sistemului, sunt dotate cu cate un modul independent Bluetooth, ceea ce le face cu adevarat de sine statatoare. Ele pot fi deplasate oriunde, in casa sau afara. Fiecare boxa portabila are o putere de iesire de 8W si poate furniza un sunet puternic oriunde s-ar afla. Cu doua boxe de spate detasabile si o bara de sunet centrala, sistemul Philips Fidelio B5 poate transmite muzica in trei locuri sau camere diferite, in acelasi timp.

sistem de boxe Philips Fidelio E5 - lifestyle 1
Philips Fidelio B5 are o functie de calibrare spatiala avansata care atunci cand este activata asigura cea mai buna echilibrare a sunetului, indiferent de locul unde sunt plasate boxele de spate. Aceasta functie permite localizarea boxelor de spate, prin intermediul unui semnal sonor. In functie de locul unde sunt amplasate in acel moment, adapteaza sunetul emis de fiecare boxa pentru a obtine cel mai bun efect sonor sourround. Astfel, ascultatorul beneficiaza de un sunet echilibrat chiar si atunci cand boxele de spate sunt amplasate altfel decat in pozitiile ideale.

sistem SoundBar Philips Fidelio B5 - lifestyle 1

Ambele sisteme, Philips Fidelio E5 si B5, beneficiaza de tehnologia Crystal Clear Sound (sunet cu claritate de cristal) care reproduce cu fidelitate, precizie si fara niciun fel de distorsiuni sursa sonora, indiferent daca vizionati un film de actiune, unul muzical sau un spectacol live. Mentin procesarea audio la un nivel minim conservand puritatea continutului audio original, astfel ca rezultatul este o acuratete sonora superioara. Sistemele sunt dotate cu tehnologie NFC (Near Field Communication) pentru conectare cu telefoanele inteligente si tabletele. Au decodor Dolby Digital incorporat care proceseaza toate cele sase canale de informatii audio furnizand experienta sunetului de invaluire si senzatia naturala a unei ambiante uimitoare, de un dinamism plin de realism. Dolby Pro Logic II furnizeaza cinci canale de procesare a sunetului de la orice sursa stereo. Ambele sisteme au conectare HDMI x 2 pentru o calitate superioara a sunetului si telecomanda pentru usurinta in utilizare.

Noul Pick-up Philips OTT2000 este o reinterpretare contemporana a legendarului pick-up Philips AG4131 al anilor 65’. Daca designul retro aminteste de inceputurile auditiilor muzicale pe discuri din vinil, tehnologiile sunt actuale si, fara discutie, va ofera toate functionalitatile unui microsistem al timpurilor noastre: conversie USB pentru inregistari MP3, o boxa de inalta eficienta, platan echilibrat dinamic, posibilitati de transmitere wireless a sunetului prin Bluetooth, radio FM digital cu posibilitate de memorare a posturilor preferate, redarea CD-urilor, conector audio-in.

Tehnologia Bluetooth va permite conectarea wireless la MP3/MP4 playere, telefoane inteligente, tablete sau chiar laptop-uri si redarea muzicii cu ajutorul boxelor aparatului. Introducerea in memorie a melodiilor preferate de pe discurile de vinil este realizata in urma conversiei in format MP3 fara a fi folosit un calculator personal. Cu acest sistem puteti realiza chiar si inregistrari, la ore prestabilite, a unor programe de radio care va intereseaza, iar acestea vor fi stocate automat pe dispozitivul USB.

Preturi recomandate:
– Noul Philips Fidelio E5 – 2999 lei
– Noul Philips Fidelio B5 – 3699 lei
– Noul Philps OTT2000 – 699 lei