Logitech Z600
Periferice

Logitech a lansat Bluetooth Speakers Z600 un sistem audio elegant

Logitech Bluetooth Speakers Z600

Logitech a lansat sistemul audio Bluetooth Speakers Z600 ce dispune de un design minimalist care completeaza atat aspectul elegant al unui Mac cat si al unui Ultrabook.

Sistemul Logitech Bluetooth Speakers Z600 poate fi conectat la trei dispositive in acelasi timp. Poti asculta muzica sau continut audio de pe PC, smartphone sau tableta, trecerea intre dispositive este simpla: pui pauza unui dispozitiv si ii dai play celuilalt.

“Logitech Bluetooth Speakers Z600 au fost concepute pentru a prelua forma, materialul si culoarea unui obiect de arta care sa se integreze in spatiile moderne si care sa completeze design-ul laptopurilor ultrathin,” a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global de brand development pentru accesorii de PC pentru Logitech.”Iar cu ajutorul conectivitatii Bluetooth integrate, o premiera pentru boxele multimedia Logitech, acestea sunt pregatite pentru a fi utilizate cu mai multe dispozitive.”

Logitech Bluetooth Speakers Z600 ofera un sunet clar, bine definit, fie ca urmaresti un film, te bucuri de un joc sau asculti muzica. Cu ajutorul a trei drivere in fiecare speaker, acest sistem este construit pentru a oferi o acustica deosebita pentru orice tip de spatiu.

Partea superioara a boxei drepte este ocupata de un disc tactil. Pentru a regla volumul, trebuie sa glisezi degetul in jurul marginii acestui disc. Butonul de pornire, conectarea la Bluetooth si jack-ul de 3.5 mm sunt pozitionate discret in spate.

Si pentru ca fiecare detaliu este important, chiar si cablului de incarcare i s-a conferit o atentie speciala. Cablurile de alimentare ale difuzoarelor sunt cabluri lay-flat care nu se incurca, asa ca nu se va crea o dezordine nedorita pe birou.

Folosind input-ul auxiliar de 3.5mm poti conecta sistemul Logitech Bluetooth Speakers Z600 la orice dispozitiv cu un audio output. Sistemul Logitech Bluetooth Speakers Z600 are inclus un transceiver USB Bluetooth pentru computerele care nu au conectivitate Bluetooth. Chiar si pentru unele calculatoare care dispun de conexiune Bluetooth este recomandat transceiver-ul USB Bluetooth deoarece unele computere nu permit streaming audio sau schimbarea intre dispozitive.

Sistemul Logitech Bluetooth Speakers Z600 va fi disponibil in Europa incepand din luna august 2013 la un pret recomandat de 149 Euro.