ricsson - operatiuni in teren
Stiri

Ericsson va administra serviciile de operatiuni in teren ale TeliaSonera

ricsson - operatiuni in teren

TeliaSonera si-a reinnoit si extins contractul cu Ericsson semnat initial in 2010. Ericsson va fi, de acum, responsabil pentru operatiunile din teren atat pentru reteaua fixa, cat si pentru reteaua mobila.

Datorita prelungirii contractului, Ericsson isi va extinde activitatea in opt regiuni noi, corespunzatoare unei cresteri de 200%.

Ericsson va oferi servicii in teren pentru retelele fixe si mobile ale operatorului, incluzand servicii de instalare, reparatie si livrare a conexiunilor pentru clienti noi si existenti, atat pentru reteaua pasiva, cat si pentru cea activa.

Charlotta Sund, presedinte al regiunii Europa de Nord si Asia Centrala, Ericsson, a declarat: „Complexitatea tot mai mare a retelei si a asteptarilor de performanta forteaza operatorii sa fie mai eficienti din punct de vedere al costurilor, oferindu-le, de asemenea, o experienta de inalta calitate clientilor lor. Ericsson a investit peste $1 miliard in instrumente, metode si procese care sa le ajute clientii sa-si imbunatateasca eficienta retelei.

Ne-am angajat sa le oferim celor de la TeliaSonera cele mai bune abilitati din portofoliul nostru si expertiza la nivel global, astfel incat abonatii lor sa primeasca servicii de si mai buna calitate si un plus de viteza.”

Din 2003, Ericsson este responsabil pentru administrarea activitatilor din teren, inclusiv pentru intretinerea din teren, administrarea partilor de schimb si a inventariilor din reteaua TeliaSonera.