AOC q2963Pmn
Monitoare

AOC a anuntat monitorul q2963Pm de 29 inch cu rezolutie UWHD

AOC q2963Pmn

AOC a prezentat in premiera pe piata locala monitorul myMulti-Play, parte din cel mai nou line-up de produse al companiei. Modelul AOC q2963Pm de 29 inch, cu un format al imaginii de 21:9 este destinat vizualizarii filmelor in format Cinemascope. Creat pentru cinefili si pentru utilizatorii care au nevoie de un ecran cu o latime extinsa, precum programatorii sau angajatii din domeniul bancar, modelul are o rezolutie UWHD de 2560 x 1080. Pentru aplicatiile de tip office, monitorul compatibil MHL ofera un spatiu de afisare extins – oferind posibilitatea compararii tabelelor sau rularii simultane a mai multor ferestre de program.

Peste 2,7 milioane de pixeli pe un ecran cu o diagonala de 29”: monitorul myMulti-Play ofera o experienta de vizualizare similara unui ecran de cinema, precum si posibilitatea de a extinde spatiul de lucru folosit de catre aplicatii. Modelul poate primi in mod simultan semnal de la mai multe surse, precum BluRay playere sau computere, pe care il afiseaza intr-o rezolutie generoasa de 2560 x 1080 pixeli.

Monitorul AOC q2963Pm are o rama ultra subtire si foloseste un panou IPS performant ce ofera unghiuri foarte largi de vizualizare si o acuratete foarte mare a culorii. Modelul AOC q2963Pm face parte din gama Style si ofera o rata de contrast dinamic de 50.000.000:1 (rata de contrast tipic: 1000:1) din unghiuri de vizualizare de pana la 178°, atat pe orizontala, cat si pe verticala. In acelasi timp, luminozitatea de 250 cd/m2 si timpul de raspuns de 5 ms contribuie la imagini ultra clare, in culori cu adevarat fidele.

AOC q2963Pm

Datorita portului MHL integrat, utilizatorii sistemului de operare Android isi pot conecta dispozitivele compatibile direct la monitor, care va afisa continutul de pe smartphone sau tableta pe ecranul de 29”. Portul ofera in acelasi timp posibilitatea de incarcare a dispozitivelor mobile. Monitorul AOC q2963Pm este echipat si cu o intrare HDMI compatibila HDCP, cu porturi DVI-D, D-Sub si cu doua Displayports. Pentru a elimina cablurile inestetice, dar si pentru a oferi un plus de spatiu functional pe birou, modelul are difuzoare integrate, oferind totodata posibilitatea de a fi montat pe perete, cu ajutorul suporturilor VESA de 100 mm.

Prin folosirea tehnologiilor LED de ultima generatie, AOC q2963Pm este foarte prietenos cu mediul, consumand numai 26 Watt in timpul functionarii si 0,5 Watt in modul stand-by. Astfel, modelul vine in intampinarea celor mai exigente standarde in protectia mediului, precum Energy Star 5.0.

AOC q2963Pm este echipat, asemenea multor modele ale companiei, cu o serie de solutii software inteligente. Programele Eco Mode si e-Saver contribuie la economisirea de energie prin adaptarea setarilor ecranului la lumina ambientala. i-Menu permite schimbarea cu usurinta a setarilor, doar cu ajutorul mouse-ului, in timp ce Screen+ imparte ecranul in mai multe sectiuni individuale, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

AOC q2963Pm va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie, la un pret de 2099 lei.