GALAXY NX
Foto si Video

Samsung a lansat camera foto mirrorless GALAXY NX cu Android 4.2

GALAXY NX

Tot in cadrul evenimentului Premiere 2013 din Londra, pe langa lansarea celor doua tablete ATIV Q si ATIV Tab 3, Samsung a mai prezentat si camera foto mirrorless Galaxy NX cu obiective interschimbabile si conectivitate 3G/4G LTE care ruleaza sistemul de operare Android 4.2 fiind prima camera foto de acest gen.

Galaxy NX dispune de un senzor de 20,3 MP APS-C, precum si conectivitate 3G / 4G LTE, WiFi si Bluetooth 4.0.

Senzorul de 20,3 MP APS-C creaza imagini luminoase si detaliate chiar si in conditii de lumina slaba, in timp ce procesorul de imagine DRIMe IV ofera viteza si precizia solicitate de toti fotografii profesionisti.

Sistemul Avanced Hybrid Focus (AF), viteza de declansare de 1/6000 sec si cea de fotografiere de 8,6fps le permit utilizatorilor sa surprinda actiunea in timpul in care aceasta se desfasoara.

Specificatiile hardware intalite pe camera Galaxy NX sunt similare cu cele ale unui smartphone de top: display LCD HD de 4.8 inch, procesor quad-core Pega-Q de 1.6GHz, 2 GB RAM, 16GB memorie interna, slot microSD scu suport pana la 64GB si o baterie de 4.360 mAh.

Flexibilitatea oferita de obiectivele interschimbabile ale dispozitivului GALAXY NX deschid un nou univers de posibilitati de imagistica, indiferent de locul in care utilizatorii se afla. De la obiective compacte cu mai multe straturi si un obiectiv fisheye cu spectru foarte larg, pana la cele mai rafinate obiective prime si zoom, gama variata de produse ajuta la schimbarea perspectivei utilizatorilor asupra lumii, pentru a crea imagini care sunt cu adevarat spectaculoase si pentru a ii ajuta sa spuna povestea lor intr-un nou mod. In plus, un element suplimentar de realism este oferit de posibilitatea captarii de imagini 3D, cu ajutorul obiectivulului Samsung de 45mm 2D/3D.

Cu Android 4.2 Jelly Bean, functiile specifice unui smartphone sunt folosite pentru a imbunatati experienta fotografica. Utilizatorii pot alege dintr-un intreg univers de aplicatii Android pentru a personaliza dispozitivul lor GALAXY NX si pentru a face mai mult decat simple fotografii uimitoare si continut video, precum pentru a edita imagini sau a adauga efecte speciale.

GALAXY NX este prevazut cu caracteristici care ajuta fotografii sa realizeze imagini care materializeaza pasiunile lor si sa isi exprime perspectivele unice prin intermediul imaginilor surprinse. Mai mult de 30 de Smart Mode-uri le permit utilizatorilor sa aleaga setarile optime pentru mediul fotografiat, precum si sa creeze imagini vibrante, artistice. „Multi Exposure” combina doua fotografii diferite pentru a produce o imagine distinctiva, in timp ce „Animated Photo” conecteaza fotografii succesive de pana la cinci secunde, creand un fisier GIF. Pentru realism, „Sound & Shot” stocheaza simultan sunetul si vocea in timp ce fotografia este facuta, astfel incat momente sunt captate exact asa cum s-au intamplat.

Pentru un grad si mai mare de flexibilitate, Camera Studio le permite utilizatorilor sa personalizeze cu usurinta setarile cu aplicatiile peferate pe care le utilizeaza in mod frecvent. In plus, fotografii isi pot alege modurile aparatului foto pe care le prefera, asigurandu-se ca fotografiile lor sunt surprinse de fiecare data exact asa cum ei isi doresc.