Periferice

Noile sisteme audio Samsung Soundbar HW-F750 si HW-F751 sunt disponibile in Romania

Samsung anunta disponibilitatea pe piata locala a noilor sisteme tip soundbar HW-F750 si HW-F751. Cele doua modele sunt adresate utilizatorilor aflati în cautarea de sisteme audio performante, cu un design deosebit si care dispun de o conectivitate sporita.

HW-F750 si HW-F751se evidentiaza prin folosirea unei tehnologii care combina cu succes un preamplificator analog cu un amplificator digital, generând astfel sunete calde si bogate, fara artefacte. Fidelitatea sunetului generat este completata de Subwoofer-ul Wireless Active.

Conectarea sistemelor la televizoarele Samsung compatibile se realizeaza simplu si rapid, prin intermediul tehnologiei Bluetooth Sound Share, eliminându-se astfel nevoia de a folosi cabluri de conectare. Aceasta tehnologie permite, de asemenea, realizarea de stream-uri de muzica de la diferite dispozitive externe Bluetooth direct catre SoundBar, astfel ca muzica preferata stocata pe telefon sau pe tableta poate fi redata în doar câteva secunde.

Frontal, cele doua dispozitive dispun si de un port USB care poate citi fisiere MP3, WMA si AAC, utilizatorii putând folosi ca sursa un stick de memorie sau un hard disk portabil.

Montarea celor doua soundbar-uri poate fi realizata fie pe perete, printr-un sistem wall-mount, fie pe orice suprafata plana.

Gratie design-ului modern, noile Soundbar-uri Samsung sunt ideale pentru a completa gama de Smart TV-uri, cadrul metalic si stilat îmbinând perfect tehnologia moderna cu cea vintage.

Produsele sunt disponibile la partenerii Samsung la pretul 2.999 lei.