philips
Televizoare

Philips a lansat noile serii de televizoare smart

philips

TP Vision anunta introducerea pe piata romaneasca a noilor televizoare Philips Seriile 5000, 6000, 7000, 8000 si DesignLine, caracterizate de Design, Smart TV, Smart Interaction si calitatea imaginii, toate potentate de tehnologia unica Ambilight, care imbunatateste experienta de vizionare si interactiunea utilizatorului cu televizorul. Televizoarele Philips aduc tehnologiile la varful degetelor tale si, in plus, iti ofera ceva unic, spectaculos, ceva ce numai la televizoarele Philips poti gasi: tehnologia Ambilight.

”Noile televizoare Philips se disting prin caracteristicile tehnice si designul inovator, imbinate armonios cu accentul pus pe placerea utilizatorului de a vedea, a simti si a interactiona cu televizorul. Din 1923, Philips a reinventat continuu conceptul de televizor. In 2013, prin seria DesignLine, aducem un televizor cu adevarat diferit, ce reuneste tehnologiile premiate, designul spectaculos si calitatea Philips”, a spus Sebastian De Lazzero, Senior Marketing Specialist, Adriatics, S.Balkan & Hungary TP Vision.

Philips DesignLine este caracterizat printr-un stil neconventional si o forma unica. Ecranul televizorului Philips DesignLine este reprezentat de o suprafata de sticla, cu gradient de la negru la transparent, care mascheaza televizorul atunci cand acesta nu este in functiune. Odata pornit, sticla si tehnologia Ambilight pe trei laturi confera ecranului un efect magic de plutire, completand conceptul de design unitar. Gandit pentru a se incadra in sfera obiectelor decorative de interior prin design, DesignLine ofera functionalitatea unui televizor si calitatea uimitoare a imaginii. Fiind un televizor premium, ofera o gama intreaga de setari interactive si optiuni de streaming.

Seria 8000
Noile modele premium de televizoare Philips Seria 8000 sunt proiectate sa se ridice la asteptarile celor mai exigenti consumatori, care combina designul de exceptie cu o lista impresionanta de caracteristici tehnice. Modelele PFL8008 ofera capacitati avansate de conectare si streaming, o calitate excelenta a imaginii atat in format 2D, cat si 3D, posibilitati sofisticate de interactiune cu utilizatorul, servicii interactive Smart TV si o telecomanda ce permite navigarea prin pointer sau tastatura.

Seria 7000
Noile modele de televizoare Philips Seria 7000 se adreseaza consumatorilor care isi doresc un televizor premium, sofisticat, adecvat unui interior modern. Ambele modele au caracteristici de imagine superioare, Ambilight XL pe 3 laturi si sunt extrem de usor de utilizat. Seria 7000 propune doua variante de design: 1) Philips PFL7008 este un model cu un ecran din sticla, fara montura, plasat intr-o rama subtire, neagra, din aluminiu si cu suport argintiu sub ecran; 2) Philips PFL7108 are un aer trendy, cu un suport si carcasa din spate de culoare alba. Ambele modele se potrivesc perfect intr-un interior modern. Si, in ciuda designului cu linii subtiri, ambele modele dispun si de o camera integrata pentru SkypeTM sub ecran.

Seria 6000
Noile modele de televizoare Philips Seria 6000 sunt o alegere excelenta pentru consumatorii care isi doresc un echilibru intre designul atractiv, calitatea excelenta a imaginii, servicii Smart TV extinse, capabilitati de streaming, usurinta in utilizare si un pret accesibil. Noua serie dispune de un design foarte modern, fara rama, completat de un stand elegant si discret.

Seria 5000
Noile modele de televizoare Philips Seria 5000 au un design ultrasubtire, Ambilight pe doua laturi si tehnologie Full-HD LED, ofera posibilitati infinite prin Smart TV si cea mai simpla experienta 3D disponibila pana in prezent.