BRAVIA S90
Televizoare

BRAVIA S90 cel mai nou televizor cu ecran curbat de la Sony

BRAVIA S90

La un an dupa lansarea primului televizor LED curbat din lume, in cadrul IFA Berlin 2013 Sony a lansat un nou televizor cu ecran curbat, model BRAVIA S90 4K Ultra HD.Noul model BRAVIA S90 are un ecran subtire, conturat de o rama ingusta si este disponibil cu diagonale de 75 de inci (190,5 cm) și de 65 de inci (165,1 cm). Gradul de curbare al ecranului mareste dimensiunile campului de vizionare iar imaginile din natura ofera de patru ori mai multe detalii decat cele la rezolutie Full HD datorita rezolutiei 4K Ultra HD.

Pentru pasionatii de filme, seriale sau sport Sony a intergrat in televizorul BRAVIA S90 tehnologiile avansate de procesare a imaginii care aduc stralucire si culori naturale.

Imaginile difuzate de furnizorii de servicii TV sau cele redate cu ajutorul Blu-ray playerelor sunt prelucrate si imbunatatite cu ajutorul procesorului de imagine Sony 4K X-Reality PRO.Tehnologia X-tended Dynamic Range ajusteaza in mod inteligent contrastul pentru a reda imagini mai stralucitoare și mai realiste.

Echipat cu un sistem de difuzoare multi-unghi pe 4.2 canale, televizorul reda un sunet puternic in orice colt al incaperii. Tehnologia ClearAudio+ Discrete Processing pastreaza toate detaliile coloanei sonore pentru a reda sunete clare și definite. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi și sa te lași invaluit de sunetul surround patrunzator.

Bass-ul puternic este asigurat de un sistem dual de woofere de joasa frecventa, plasat in interiorul televizorului. In plus, poti alege un subwoofer wireless, de culoare alba (SWF-BR100) sau neagra (SW-BR100B) pentru a adauga o nota seismica sunetelor redate.

Pretul estimat pentru Europa este de €3,999 pentru modelul BRAVIA S90 de 65 inch iar pentru modelul de 75 inch pretul este de €8,299.

Televizorul BRAVIA S90 va fi disponibil in Europa la finalul lunii septembrie.