Macbook Pro Retina 13 inch
Laptopuri

Apple amana lansarea Macbook Pro Retina 13 inch

Macbook Pro Retina 13 inch

Apple a lansat noul Macbook Pro Retina inca din vara acestui an, in Iunie 2012, si a uimit audienta prin noul profil slim al acestuia, puterea de calcul dar mai ales ecranul retina cu rezolutie de 2880 x 1800 pixeli.Modelul lansat in vara era unul de 15 inch, singurul lansat dealtfel.

Apple planuieste insa sa lanseze si o versiune mai mica de 13 inch care sa acopere necesitatile tuturor clientilor sai. Dorinta celor din Cupertino s-ar putea sa nu se indeplineasca prea repede totusi. DigiTimes scrie ca Apple are probleme cu producerea ecranelor Retina Display pentru modelul de 13″, multe bucati iesind cu defecte si astfel productia fiind mult incetinita.

Din acest motiv compania s-a vazut nevoita sa amane lansarea Macbook Pro Retina 13 inch din luna Septembrie pe luna Octombrie a acesui an sau chiar mai tarziu. Analistul NPD DisplaySearch, Richard Shim, a ramas insa convins ca Apple poate lansa noul Macbook Pro Retina de 13″ undeva in Q4 2012 la un pret de 2199$.

Alte rapoarte vorbesc despre ecranul viitorului iPad Mini care de asemenea are probleme de productie. Coroborate cu problemele aparute recent si la carcasele de iPhone 5 ciobite sau zgariate din fabrica ajungem sa ne intrebam daca nu cumva standardele inalte de calitate ale Apple nu au scazut in ultimul timp prea mult?

Deocamdata ramane de vazut ce se mai petrece luna aceasta deoarece multe surprize sunt asteptate din partea Microsoft si Apple.