Samsung Galaxy S4 Active
Telefoane Mobile

Samsung a anuntat Samsung GALAXY S4 Active cu protectie impotriva prafului si apei

Samsung Galaxy S4 Active

Samsung a anuntat astazi lansarea Samsung GALAXY S4 Active, destinat utilizatorilor cu un stil de viata activ, care vor sa conectati in timp ce exploreaza natura, atat pe trasee montane cat si in timpul scufundarilor.

„GALAXY S4 Active este cel mai nou model al seriei GALAXY si este conceput in special pentru utilizatorii activi care iubesc viata in aer liber,” a declarat JK Shin, CEO si Presedinte al IT & Mobile Communications Division la Samsung Electronics. „Samsung a luat caracteristicile inovatoare ale GALAXY S4 si a adaugat design-ului noi elemente de protectie pentru a crea un dispozitiv ideal pentru calatorie si explorare.”

Recunoscand cerintele unui stil de viata activ, Samsung GALAXY S4 Active a fost proiectat pentru a mentine utilizatorii activi conectati in timp ce exploreaza si experimenteaza lumea din jurul lor.

GALAXY S4 Active ofera protectie certificata impotriva prafului si apei (IP67*), astfel incat utilizatorul sa nu fie nevoit sa isi lase dispozitivul acasa in timpul unei zile lungi la plaja sau a unei drumetii. Design-ul complet sigilat impiedica intrarea particulelor de praf si protejeaza impotriva daunelor cauzate de apa la o adancime de un metru, timp de 30 de minute de scufundare. Echipat cu un set de casti rezistente la apa, GALAXY S4 Active le permite utilizatorilor sa utilizeze castile in conditii mai aventuroase, fara restrictii. Fie ca isi doresc sa capteze fiecare moment dintr-o excursie de rafting, fie ca vor sa fotografieze mediul subacvatic din piscina, constructia unica a dispozitivului le permite utilizatorilor sa capteze momente uimitoare, ceea ce nu era posibil cu un smartphone obisnuit.

Un stil de viata activ necesita foarte multa energie, iar GALAXY S4 Active ofera o experienta puternica de utilizare de lunga durata.

Echipat cu un procesor Quad-Core de 1,9 GHz si o baterie de 2.600 mAh, dispozitivul poate suporta cu usurinta si precizie sarcinile cele mai intensive. Culorile vii si rezolutia ecranului Full HD TFT LCD (443 PPI) de 5.0 inci faciliteaza utilizarea celor mai noi jocuri sau vizionarea filmuletelor cu durata mare. Si cu aplicatia ‘Glove Touch’, vremea rece nu mai este o problema, deoarece ecranul tactil de pe Samsung  GALAXY S4 Active este pe deplin functional si cand purtati manusi.

Cu o camera principala de 8 megapixeli, utilizatorii pot distribui cu usurinta experientele lor. ‘Aqua Mode’ este un sistem unic de fotografiere pentru GALAXY S4 si poate fi folosit pentru a imbunatati calitatea si claritatea fotografiilor si continutului video subacvatice. Tasta de volum de pe partea laterala a telefonului poate fi de asemenea folosita ca buton al aparatului de fotografiat pentru captarea fotografiilor si clipurilor video. In plus, camera se transforma intr-un puternic flash de lumina LED pentru realizarea de fotografii pe timp de noapte, prin simpla utilizare a tastei de volum, apasata lung.

Dispozitivul GALAXY S4 Active a fost proiectat cu o interfata integrala care incorporeaza caracteristicile populare ale GALAXY S4 pentru a oferi un dispozitiv ideal de calatorie.

Aplicatia ‘S Travel (Trip Advisor)’ ajuta utilizatorii in calatorii furnizandu-le informatii locale si recomandari. Aplicatia ‘S Translator’ faciliteaza calatoriile internationale, ajutand utilizatorii sa faca traduceri aproape instantaneu, in cadrul aplicatiilor precum e-mail si SMS. Traducerea instanta este posibila atat din vorbire in text, cat si din text in vorbire, asigurandu-le utilizatorilor informatiile necesare atunci cand se afla in strainatate.

Camera foto ofera mai multe moduri de fotografiere, precum ‘Drama Shot’, care le permite utilizatorilor sa vada toate actiunile intr-un mod secvential continuu, si ‘Sound & Shot’, care stocheaza in mod unic sunetul si vocea impreuna cu imaginea. Cu ‘Story Album’, fotografiile realizate sunt adunate si sortate automat dupa criterii cronologice, geografice sau in functie de evenimente specifice intr-un album foto. Pentru o partaje cat mai rapida, utilizatorii pot folosi, de asemenea, functia de ‘Group Play’ pentru a se bucura de muzica, fotografii, documente si jocuri impreuna cu prietenii si pentru a le distribui intre diverse dispozitive, inclusiv GALAXY S4, GALAXY S4 Mini, GALAXY Mega 6.3 si GALAXY MEGA 5.8.

Functia ‘Samsung Smart Pause’ ajuta utilizatorii sa controleze display-ul smartphone-ului cu ajutorul privirii. Atunci cand acestia vizioneaza un videoclip, rularea se opreste cand privirea este indreptata in alta directie si este reluata cand privirea revine la videoclip. ‘Air View’ le permite utilizatorilor sa examineze continutul unui e-mail prin simpla planare a degetelor deasupra ecranului. Cu ‘Air Gesture’, utilizatorii pot schimba melodia, naviga in sus si in jos o pagina de internet, sau prelua un apel cu o simpla miscare de mana. In plus, ‘S Health’ ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos prin oferirea in timp real a unor informatii legate de starea de sanatate. Atunci cand GALAXY S4 Active este cuplat cu accesorii S Health, le permite utilizatorilor sa monitorizeze pulsul inimii, greutatea, tiparul de somn si alte masuratori personale pentru a avea un stil de viata sanatos.

GALAXY S4 Active ofera, de asemenea, continut si servicii competitive pentru a oferi o experienta mobila integrala, oricand si oriunde.

Folosind ‘Samsung Hub’, utilizatorii pot accesa muzica, clipuri video, carti, jocuri si pot invata. Cu o interfata atractiva in stilul unei reviste, utilizatorul poate naviga printr-o varietate de continut de la mai multe servicii, precum si sa achizitioneze si gestioneze continutul in mod mai usor, folosind un singur cont Samsung. De asemenea, utilizatorii pot controla televizoarele lor prin telecomanda Samsung WatchON IR, care transforma Samsung GALAXY S4 Active intr-un dispozitiv de control de la distanta pentru televizoare, set-top box si DVD playere. Prin intermediul ‘WatchON’, GALAXY S4 Active ofera, de asemenea, o selectie larga de continut de divertisment, inclusiv TV in direct, TV prin cablu si video on demand, toate facilitate de informatiile si contextul oferite de sistemul ghidul electronic de programe Samsung (Electronic Program Guide). ‘ChatON’ este o alta caracteristica unica, care conecteaza toti utilizatorii de telefonie mobila la un chat de grup, distribuind continutul la toate dispozitivele, si interactionand in moduri creative noi, folosind imagini, desene de mana sau cifre. ‘Samsung Link’ le permite utilizatorilor sa distribuie continut pe mai multe dispozitive digitale Samsung.

GALAXY S4 Active va fi disponibil pe piata din aceasta vara, incepand cu SUA si Suedia. Acesta va fi disponibil in trei culori, Urban Grey, Dive Blue si Orange Flare. Disponibilitatea sa va depinde de piata pe care este lansat.