Toshiba Excite Pure Pro Write
Telefoane Mobile

Toshiba anunta tabletele Excite Pure, Pro si Write cu procesoare Tegra

Excite Pure

Toshiba anunta astazi noua gama de tablete Excite de 10.1 inch in trei versiuni distincte. Echipate cu cea mai noua varianta a platformei Android, 4.2 Jelly Bean, tabletele Toshiba Excite Pure, Pro si Write se adreseaza consumatorilor cu cele mai variate nevoi. Toate versiunile vor fi disponibile cu impreuna cu Toshiba Keyboard Cover, fie ca bundle, fie ca accesoriu ce va putea fi achizitionat separat. Aceasta husa este echipata cu o tastatura mecanica pentru facilitarea introducerii de text, oferind, de asemenea, protectie pentru tableta.

Vanzarile noilor tablete Toshiba Excite Pure, Pro si Write in Europa vor demara in al treilea trimestru din 2013.

“Piata tabletelor este in continua crestere,” declara Country Manager Toshiba Romania, Lucian Condruz. ”La Toshiba, ne aducem aportul la aceasta crestere expoziva a cererii din partea consumatorilor pentru dispozitive de inalta calitate care adauga noi functionalitati oferind utilizatorului posibilitatea atat de a crea, cat si de a consuma continut media. Multumita noilor modele Excite, consumatorii isi pot acum utiliza tableta nu doar pentru activitati creative, ci si pentru a-si imbunatati productivitatea, in special in cazul variantei Excite Write. ”

Toate versiunile au finisaj argintiu de cea mai buna calitate cu textura de aderenta. Au aceeasi grosime de doar 10.5 mm si cantaresc de la doar 632 grame. In combinatie cu husa optionala echipata cu tastatura Bluetooth integrata, fiecare tableta cantareste doar 1.1 kg. Toate variantele au ecran tactil capacitiv cu dimensiuni generoase – 25.7cm (10.1”), cu aspect 16:10 si suport complet pentru operarea simultana cu toate cele zece degete.

Toshiba Excite Write

Modelul Excite Write este echipat si cu Corning Gorilla Glass 2 pentru protectie suplimentara a ecranului impotriva zgarieturilor si a loviturilor. Durata medie de utilizare a bateriei noilor tablete Excite atinge nu mai putin de 10 ore, la o singura incarcare.

Pe langa caracteristicile de baza, comune tuturor modelelor, versiunile distincte din noua gama de tablete Toshiba Excite au functionalitati specifice, concepute pentru o maxima compatibilitate cu scenariile individuale de utilizare ale consumatorilor.

Toshiba Excite Pro

Echipate cu cel mai nou procesor Quad-Core NVIDIA Tegra 4, Excite Pro si Write ofera echilibrul optim intre performanta in utilizarea simultana a mai multor aplicatii (multitasking), grafica exceptionala si eficienta energetica. Noul procesor de inalta performanta este ideal pentru o mare varietate de operatiuni pe noile tablete, fie ca este vorba despre navigare pe Internet, captura video HD, gaming la calitate oferita doar de cele mai performante console sau vizionarea filmelor pe ecranul PixelPure, super-sharp, cu rezolutie 2560 x 1600. “Procesoarele NVIDIA Tegra ofera pe noile tablete Toshiba Excite, una dintre cele mai bine cunoscute marci IT din lume, o experienta multimedia la o calitate fara precedent”, a declarat Directorul Product Marketing pentru divizia Dispozitive Mobile al NVIDIA, Matt Wuebbling. “Prin intermeridul Tegra, familia de produse Excite ofera atat navigare extrem de facila si rapida pe Internet, cat si noi aplicatii de productivitate si creativitate de care se pot bucura nu doar profesionistii, ci si publicul larg.”

Pentru a completa experienta multimedia, atat Toshiba Excite Pro, cat si Toshiba Excite Write sunt echipate cu cate doua difuzoare harman kardon integrate si cu software DTS Sound. Multumita calitatii excelente a sunetului si a imaginii oferite de aceste modele Excite, putem vorbi cu adevarat despre o experienta completa de cinema pe un ecran compact, ultra-mobil.

Pe langa toate optiunile de mai sus, Excite Write marcheaza lansarea noii functii Toshiba Digitizer pentru tablete si este insotita de un stilus Digitizer Pen pentru utilizare rapida si intuitiva si de Toshiba TruNote – suita de aplicatii pentru recunoasterea scrisului de mana. Digitizer Pen a fost conceput pentru a simula scrisul de mana cu un stilou traditional, in timp ce optiunile software inovatoare oferite de catre Toshiba le permit utilizatorilor sa faca schite si notite pe ecranul tabletei. Rezultatul este convertit in timp real in format digital, care poate fi editat in aplicatiile Office obisnuite. TruNote permite cautarea informatiei prin documentele de pe tableta printr-o simpla miscare cu stilusul. Functia TruCapture este extrem de utila in situatiile in care informatia de pe un flipchart sau o tabla trebuie transferata si pastrata digital pe tableta. Gratie acestor noi optiuni, Excite Write este ideala atat pentru divertisment, cat si pentru utilizare profesionala.

Toshiba Excite Pure

Excite Pure, modelul cel mai accesibil din noua gama, ofera tot ceea ce isi doreste utilizatorul obisnuit de tableta. Procesorul NVIDIA Tegra 3 asigura performanta optima in navigarea pe Internet, captura si redare video, precum si gaming ocazional, inclusiv compatibilitate cu jocuri 3D, gamepad-uri si console de jocuri. Toate variantele de tablete Excite sunt insotite de o gama larga de software utilitar, cum ar fi pachetul Toshiba Resolution+, destinat imbunatatirii continutului video prin intensificarea culorilor, a contrastului, a detaliilor, dar si prin reducerea distorsiunilor de imagine. Modelele Excite Pro si Write ofera managementul culorilor in aplicatii 3D si imbunatatire a texturilor. In plus, tabletele ofera si suita ThinkFree Office Mobile pentru Android, compusa din aplicatii pentru productivitate, precum si o varietate de programe pentru imbunatatirea calitatii sunetului si a functiilor wireless, inclusiv WiFi Certified Miracast 2 pe modelele Pro si Write, care le permite utilizatorilor sa transfere wireless informatie intre tableta si un televizor. Toate cele trei tablete ofera link direct catre magazinul Google Play, unde peste 700.000 de aplicatii sunt disponibile pentru descarcare.