Archer C7i
Retelistica

TP-LINK lanseaza Archer C7i, routerul wireless dual band Gigabit in standardul 802.11ac

Archer C7i

TP-LINK a lansat la Computex 2013, router-ul wireless dual band Gigabit, Archer C7i, noul varf de gama al TP-LINK in standardul 802.11ac. Archer C7i ofera viteze wireless de pana la 1750Mbps, simultan, pe cele doua benzi de frecventa, porturi Gigabit si porturi USB pentru sharing. Potrivit atat pentru utilizarea acasa, cat si la birou, routerul Archer C7i a fost conceput pentru a revolutiona conceptul de networking.

Archer C7i de la TP-LINK dispune de cea mai noua tehnologie Wi-Fi Gigabit. Standardul wireless 802.11ac asigura ultra-viteze de transfer wireless, de pana la trei ori mai rapide decat in standardul 802.11n si o acoperire wireless extinsa. Archer C7i este compatibil cu urmatoarea generatie de dispozitive Wi-Fi, dar si cu dispozitivele 802.11b/g/n din generatia anterioara.

Archer C7i suporta viteze wireless simultane de pana la 1300Mbps in banda de 5GHz si 450Mbps in banda de 2.4GHz. Routerul asigura, astfel, viteze excelente atat pentru activitatile curente, precum navigarea pe web sau email, in banda de 2,4 GHz, cat si pentru aplicatii consumatoare de banda sau sensibile la latente precum streaming video HD sau sesiuni de gaming online.

Datorita porturilor Gigabit, de 10 ori mai rapide decat protocolul standard Ethernet, Archer C7i suporta conexiuni ultra-rapide si stabile.

Cele doua porturi USB 2.0 multifunctionale permit partajarea de imprimante, fisiere si continut media, in aceeasi retea, intre toate dispozitivele conectate, sau folosind functia FTP Server a routerului.

Caracteristici

• Dual Band simultan, cu o viteza maxima de pana la 1300Mbps in banda de 5GHz si 450Mbps in banda de 2.4GHz
• Porturi Gigabit care asigura o rata de transfer WAN-to-LAN de peste 900Mbps, cu hardware NAT
• Porturi USB pentru partajarea facila in retea a imprimantelor, fisierelor sau continutului media, local, cu prietenii sau familia, sau pe Internet
• Serverul media incorporat permite utilizatorilor sa asculte muzica, sa vizualizeze videoclipuri si fotografii cu Windows media player, pe PS3 sau pe Xbox 360
• Server de print ce permite printarea wireless de la diferite dispozitive prin simpla conectare a imprimantei la portul USB al router-ului
• Securizare wireless prin simpla apasare a unui buton WPS
• Buton wireless On/Off
• Control al latimii de banda/ Control parental in timp real
• Permite creearea de retele Guest
• Suporta IPV6