Telefoane Mobile

FLOW 2 un smartphone performant la un pret accesibil

FLOW 2

Kruger&Matz a lansat FLOW 2, un nou smartphone din gama FLOW. La fel ca si celelate smartphone-uri Kruger&Matz, FLOW 2 este un smartphone dual-SIM.

Dimensiunea ecranului si facilitatile acestuia fac diferenta intre FLOW 2 si predecesorul sau. Noul smartphone Kruger&Matz este echipat cu un ecran de 5 inch cu o rezolutie de 720×1280 pixeli si este protejat cu un tip de sticla Dragontrail, rezistenta la impact si zgarieturi. In interiorul telefonului FLOW 2 se afla un procesor quad-core Qualcomm MSM8916 cu frecventa de 1.4 GHZ, o memorie interna de 8GB si o memorie RAM de 1 GB.

Un element distinctiv al noului model de telefon este serviciul de Intenet LTE care permite o navigare rapida si faciliteaza procesul de comunicare. Totodata, acesta se poate transforma foarte usor intr-un ghid datorita GPS-ului incorporat compatibil cu sistemul GLONASS. Bluetooth 4.0 permite distribuirea rapida de fisiere, fotografii, video-uri, iar port-ul microUSB vine in sprijinul celor care vor sa transfere documentele stocate pe telefon, pe un calculator.

Iubitorii de fotografie pot realiza poze si clipuri video de o calitate ridicata datorita rezolutiei de 8 megapixeli. In plus, smartphone-ul FLOW2 are incorporata o baterie cu o capacitate de pana la 2300 mAh care asigura un timp indelungat de utilizare.

FLOW 2 este combinatia ideala intre tehnologie de ultima generatie, design exclusivist si fiabilitate. Eleganta dispozitivului oferita de carcasa subtire, de culoare neagra, face din smatphone-ul Kruger&Matz un accesoriu must-have atat pentru domnisoare si doamne, cat si pentru domni.Caracteristicile FLOW 2 transforma noul telefon intr-un obiect absolut necesar utilizatorilor pasionati de gadget-uri.

Kruger&Matz Flow 2 este disponibil in magazinele din Romania la pretul de 699 lei.