Sony BRAVIA W9
Televizoare

Sony a lansat in Romania noua gama de televizoare BRAVIA W

Sony BRAVIA W9

Sony lanseaza in Romania noua gama de televizoare BRAVIA W ce a fost prezentata anul acesta la Consumer Electronics Show in Las Vegas. Noile televizoare BRAVIA aduc consumatorilor de tehnologie si servicii de continut, alaturi de imagini foarte realiste si calitate audio impresionanta. Noua gama va fi disponibila la partenerii Sony din Romania la finalul lunii mai.

In aceasta vara, clientii Sony vor putea achizitiona televizoarele W8 si W9, cadrul campaniei pan-europene ”Perechea perfecta” – BRAVIA W8 cu telefonul Xperia L, iar BRAVIA W9 cu telefonul mobil Xperia Z. Campania se deruleaza in perioada 29 mai – 14 iulie a.c. in magazinele Sony Center, Media Galaxy, Altex, Domo, Flanco, eMAG, METRO si Carrefour. Mai multe informatii gasiti pe: www.sony.eu/braviapromotion si in magazinele partenere.

“Noua gama de televizoare BRAVIA combina cele mai actuale tehnologii, de la TRILUMINOS Display, la sistemul de sunet Magnetic Fluid Speakers, sau NFC. Televizoarele formeaza perechea perfecta cu smartphone-ul Xperia, pentru ca datorita functiei NFC One-touch mirroring, permite utilizatorilor sa vizualizeze instant continutul din smartphone pe ecranul mare al televizorului. Invitam consumatorii sa mearga in magazine si sa experimenteze acest lucru”, declara Lucian Radulescu, Country Head Sony pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Noua gama BRAVIA W include modelele KDL-W905A, KDL-W805A, KDL-W650A Toate modele din noua gama au modul Wi-Fi incorporat si vin echipate cu cel mai apreciat procesor de imagine de la Sony, X-Reality PRO, care ofera detalii incredibile si culori uimitoare, indiferent de sursa imaginilor. Aceasta serie beneficiaza si de Motionflow XR™, pentru cea mai buna experienta atunci cand sunt vizualizate filme cu scene de actiune rapida sau gaming.

Noul televizor Sony BRAVIA W905A incorporeaza tehnologia TRILUMINOS Display cu iluminare LED pentru a prezenta culori bogate, realiste, cu tonuri subtile, redand in acelasi timp si culorile puternice si nuante de rosu, albastru si verde, greu de reprodus. Prin integrarea tehnologiei proprietare Sony, noul W905A ofera o paleta larga de culori si o experienta de vizionare foarte realista si animata, cu o profunzime impresionanta a imaginii.

Totodata, modelele din seria W905A integreaza un sistem de sunet de 1,2 m cu un design unic, pliat inteligent intr-o unitate compacta ascunsa in spatele ecranului. Chiar daca boxele sunt ascunse, acestea reproduc sunetele intense de bass si pe cele medii, aducand o nota puternica filmelor de actiune, muzicii si dialogurilor si producand aceeasi extensie de bass ca o boxa de mari dimensiuni.

Noile televizoare Sony BRAVIA W includ functia Screen Mirroring via Wi-Fi, iar modelul W905A dispune de o telecomanda cu tehnologie NFC pentru o experienta One-touch completa. In plus, toate cele trei dispun de port MHL, care permite conectarea prin cablu a telefonului mobil, a tabletei, sau a altor dispozitive portabile la televizor.

Datorita Sony Entertainment Network, noile televizoare BRAVIA devin centrul de divertisment care iti ofera o experienta digitala de ultima ora, prin accesul la Internet si aplicatiile online favorite, precum YouTube, Twitter, Skype sau Facebook.

Modelul KDL-W905A este disponibil cu o diagonala de 55 inci si 46 inci, iar modelul KDL-W805A este disponibil in doua variante, de 55-inci si 47-inci. Modelul KDL-W650A este disponibil in doua variante de 32-inci si 42”.

La achizitionarea unuia dintre modelele de televizor Sony Bravia KDL46W905 sau KDL55W905, cumparatorii primesc un smartphone Xperia Z. La achizitionarea unuia dintre modelele KDL47W802, KDL47W805, KDL47W807, KDL47W808, KDL47W809, KDL55W802, KDL55W805, KDL55W807, KDL55W808, KDL55W809, clientii primesc un smartphone Xperia L.