Philips 231P4UPES
Monitoare

Philips a lansat noul monitor Philips 231P4UPES cu USB Docking Display

Philips 231P4UPES

Cine vrea sa iroseasca minute pretioase in fiecare zi conectand si deconectand notebook-ul de la dispozitive precum imprimanta sau mouse? Odata cu lansarea monitorului de andocare de 23 inch Philips 231P4UPES, accesul la notebook si celelalte dispozitive va fi simplu si rapid.

Utilizatorii conecteaza notebook-ul la display cu un singur cablu USB si isi maresc spatiul de lucru, accesand toate dispozitivele necesare, deja conectate la display. Monitorul Philips 231P4UPES combina aceste avantaje ale productivitatii cu o experienta excelenta de vizualizare.

Monitorul de andocare 231P4UPES este conceput pentru profesionisti care sunt mereu pe fuga. Dispunand de trei porturi (doua porturi USB 3.0 ce imbunatatesc viteza transferului de date, si un port USB 2.0), monitorul ofera acces imediat la toate perifericele conectate – imprimanta, driver extern sau mouse.

In afara de conectarea dispozitivelor hardware, cablul USB 3.0 transmite semnale video si de retea si se conecteaza direct la Internet sau intranet prin intermediul port-ului Ethernet integrat.

Beneficiile sunt evidente pentru utilizatorii de ultranotebook-uri, care pot avea putini conectori si optiuni limitate de conexiune la dispozitive externe. Aflati la munca, utilizatorii nu sunt legati strict de birou. Acestia trebuie sa participle la intalniri, la brainstorming-uri sau la prezentari in fata clientilor.

Monitorul Philips 231P4UPES este ideal pentru desk sharing si pentru intalniri in echipa. Iar pentru comunicarea cu colegii din alte sedii sau orase, boxele integrate ale display-ului si conectorii audio fac ca videoconferintele sa fie o experienta naturala.

Monitorul Philips 231P4UPES ofera imagini vii, clare si o diagonala de 23 inch, asa incat utilizatorii pot mari continutul disponibil pe ecranele mici ale laptopurilor si sa se bucure de productivitatea sporita a unui ecran mult mai larg.

Calitatea ecranului este cu siguranta convingatoare: contrast mare a imaginii si vizualizare in unghi larg (foarte benefic pentru colaborari in grupuri); aceste functii sunt completate de un stand ajustabil de 13 cm inaltime si functia AutoPivot care va oferi vizualizare optima in orice situatie.

Noul monitor este dotat cu o serie de functii inteligente care reduc consumul de energie. Acesta se ridica la standardele EPEAT Gold si TCO 6.0, amblele fiind standarde de referinta.

Monitorul este echipat de asemenea cu tehnologia PowerSensor, care inchide automat ecranul in momentul in care utilizatorul se indeparteaza din fata lui.
Actiunea nu doar ca reduce din energia la electricitate cu pana la 80% dar si prelungeste viata monitorului, in timp ce switch-ul de 0W asigura ca display-ul nu consuma deloc energie cand este inchis.

Monitorul 231P4UPES/B va fi disponibil in Romania din luna iunie.

Pretul recomandat al monitoarelor va fi:
Philips 231P4UPES – 1399 Lei (cu TVA inclus); 1142 Lei (fara TVA)
Philips 231P4UPEB – 1399 Lei (cu TVA inclus); 1142 Lei (fara TVA)