Philips 276E6ADSS
Monitoare

Philips 276E6ADSS este primul monitor cu tehnologia Quantum Dot Color

Philips 276E6ADSS

Philips a lansat primul monitor cu tehnologia Quantum Dot Color de pe piata, modelul 276E6ADSS.Cu o gama de culori mai bogata mai clara si mai apropiata de realitate ca niciodata, noul monitor de 27 inci E-line 276E6ADSS asigura o calitate profesionala a culorilor in sistem 100% NTSC si 99% suport Adobe RGB, toate acestea la un pret si un consum avantajoase.

276E6ADSS Quantum

Quantum Dot Color este o tehnologie inovatoare nanomateriala ce produce culori cu o saturatie si acuratete la un standard foarte ridicat – mai exact cu 30% mai multa culoare decat la monitoarele traditionale LED. In plus, costurile acestei tehnologii reprezinta o fractiune din toate celorlalte existente si ofera un consum de energie cu 25% mai mic, ceea ce face ca facturile la curent sa scada.

Noul monitor de 27 de inci este emblematic pentru angajamentul facut de MMD in a oferi tuturor utilizatorilor o mai buna rezolutie si calitate a imaginii – deoarece nu este vorba doar de profesionistii care beneficiaza de o fidelitate acuta in reproducerea culorilor. Paleta de culori bogata a monitorului este de asemenea ideala pentru iubitorii de film, a fotografilor amatori cat si a designerilor care doresc o reproducere cat mai coerenta a culorilor.

Pentru a atinge nivelul superb al calitatii culorilor, cel mai recent membru al gamei E-line aliniaza urmatoarele caracteristici: tehnologia IPS-ADS pentru o claritate augmentata a imaginii, rezolutie Full HD 1920 x 1080, cat si un unghi larg de vizualizare de 178 de grade. De asemenea, monitorul mai integreaza si tehnologiile Philips Smart pentru a completa performanta culorilor cu un contrast si luminozitate imbunatatita. SmartImage Lite imbunatateste dinamic contrastul, saturatia culorilor si claritatea pentru a se potrivi cu ceea ce este afisat pe ecran.

SmartControl Lite este un mod rapid, usor pentru utilizatori pentru a ajusta parametrii de afisare. SmartContrast regleaza automat culoarea, contrastul si intensitatea luminii de fundal pentru a crea o experienta de vizionare mai bogata si mai captivanta. Pentru performante in plus, cele 5ms oferite de SmartResponse imping timpii de raspuns la extrem pentru aplicatiile foarte rapide cum ar fi jocurile.

276E6ADSS -back

O alta caracteristica valoroasa pentru utilizatorii casnici este conectivitatea MHL – acestia pot conecta foarte usor dispozitivele lor mobile la monitor utilizand un cablu optional MHL si se pot bucura de continutul propriu pe un ecran mult mai mare la o rezolutie Full HD, alaturi de un sunet excelent oferit de difuzoarele integrate si desigur, de fidelitatea culorilor oferita de tehnologia Quantum Dot Color.

Intr-un mediu domestic, casnic, monitorul trebuie sa arate bine chiar si atunci cand este oprit. Cu finisajul alb lucios si stativul argintiu, eleganta oferita de modelul 276E6ADSS completeaza orice incapere. Atentia la detalii este superba: in loc de butoane proeminente, monitorul are comenzi tactile care pastreaza liniile intregii suprafete a acestuia, curate si subtiri.

Noul monitor Philips 276E6ADSS va putea fi disponibil in magazinele de specialitate incepand cu luna aprilie 2016 la un pret recomandat de 1.599 lei.

Specificatii Philips 276E6ADSS:

Philips 276E6ADSS specs