toshiba
Stiri

Toshiba anunta parteneriatul exclusiv cu premiera verii 2013: Man of Steel

toshiba

Toshiba anunta astazi parteneriatul de marketing cu mult asteptata premiera cinematografica a verii 2013: Man of Steel, productie a Warner Bros. Pictures si Legendary Pictures. Ca parte a colaborarii, Toshiba va lansa, incepand cu luna mai, o campanie integrata de marketing ce va include activitati de retail legate de brand, precum si un program de social media captivant.

Clientii Toshiba vor avea, de asemenea, oportunitatea de a castiga o experinta nepretuita. Un cuplu norocos din Romania va castiga sansa unica in viata de a asista la premiera europeana a filmului Man of Steel™ ce va avea loc la Londra, Leicester Square, in timp ce fanii paginii de Facebook Toshiba Romania vor avea ocazia de a participa la avanpremiera locala a filmului. O gama variata de competitii suplimentare vor da fanilor ocazia de a castiga produse promotionale Man of Steel™.

Lucian Condruz, Country Manager Toshiba Romania, a declarat: “Toshiba produce o gama variata de laptopuri si televizoare care permit utilizatorilor sa se bucure de calitatea incontestabila a imaginii si de o bogata experienta audio. Suntem mandri, de asemenea, de faptul ca avem in gama o multime de produse “erou”, iar aceasta colaborare cu Warner Bros. are sens perfect pentru noi si ne ajuta sa ilustram si sa comunicam acest mesaj.
Credem ca utilizatorii vor aprecia faptul ca produsele ruleaza trailere ale filmului ce promite a fi una dintre cele mai importante lansari cinematografice ale acestei veri.”

“Man of Steel” este produs de catre Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan si Deborah Snyder. Scenariul a fost scris de David S. Goyer, dupa o poveste de Goyer & Nolan, bazata pe caracterele Superman create de Jerry Siegel & Joe Shuster si publicate de DC Entertainment. Thomas Tull, Lloyd Phillips si Jon Peters sunt producatorii executivi ai acestui film.

Warner Bros. Pictures prezinta, in asociere cu Legendary Pictures, o productie Syncopy, filmul lui Zack Snyder, “Man of Steel.” Filmul va fi lansat in format 3D si 2D in cinematografele selectionate si IMAX, si este programat pentru lansare in 14 iunie, 2013. Acesta va fi distribuit in toata lumea de catre Warner Bros. Pictures, companie a Warner Bros. Entertainment.