Monitoare

AOC lanseaza 6 monitoare cu diagonala de 19,5 inch

Pe o piata in care tendinta producatorilor este de a oferi diagonale din ce in ce mai mari, de la 24 inch la 27 inch, segmentul de 19,5 inch ramane inca printre preferintele utilizatorilor europeni.

Pentru a acoperi acest segment, AOC lanseaza 6 monitoare competitive de 19 inch, create pornind de la liniile 50, 60 si 70, care raspund la exigentele utilizarii intr-un mediu business, cat si divertismentului de acasa.

Prin adaugarea noii game de monitoare LED la portofoliul extins de modele, AOC ataca segmentul de 19,5”. Desi au o diagonala cu foarte putin mai mica decat versiunile de 20”, noile modele vor fi disponibile la preturi considerabil mai mici.

Modelele LED au fost create plecand de la activitatile pe care utilizatorii le realizeaza cel mai des: scrierea de texte si completarea de tabele, navigarea web sau vizionarea de filme.

Avand o rezolutie WSXGA de 1600 x 900 pixeli, ecranul incorporat in aceste modele ofera o imagine superioara fata de panourile WXGA de 1366 x 768 pixeli folosite pe segmentele de produse similare.

Avand cu 37% mai multi pixeli, monitoarele AOC ofera o grafica mai detaliata, imagini mai luminoase si videoclipuri clare. In plus, rezolutia WSXGA contribuie la o experienta de utilizare mai comoda – utilizatorii au mai mult spatiu pe ecran pentru a putea deschide ferestre multiple si a putea vizualiza in mod optim tabele sau fotografii de mari dimensiuni.

Noile modele de 19,5 inch dispun de panouri TN cu o eficienta energetica sporita, avand cea mai recenta tehnologie de iluminare LED.